Vrlo lijepa i očuvana 33, po meni joj felge nikako ne pašu ali to je individualna stvar. Ja sam ljubitelj "prospekt-stanja".
Samo da te ispravim u naslovu - boja je verde mirto met. Meni prekrasna nijansa i na 33 i na 164. Volio bih jednog dana imati Trentatre u toj boji...
Zavidim ti.
Šta se ovih 15" felga tiče - bile su stavljene gore prije dugo godina još tada kad je je bila felga od 15 cola i guma 195/50 sasvim drugčiji "pojam" nego danas, pa i ugodno sam jih nabavio od jednog prijatelja...

. Slažem se da dizajn felgi nekako nije bio najbolji i bio je premoderan za taj auto, jer su bile previše "okrugle" za ravne linije 33-ice...

.
Hmmm, "prospekt stanje"

:

:

: Ja volim da je Alfistično, a da bi je ostavio u sasvim originalnom stanju, sa naračastim žmigovcima

:

. Volim barem koju sitnicu doradit/ preradit...

Za boju znam da je verde mirto met. Scuro verde sam napisao samo zbog toga, je se mi bolje sviđao naslov teme nego da bi napisao tamno zelena...

:hehe:
I da, skoro bih zaboravio - felge od 15 cola su bile radi toga jer je bio to obiteljski auto pa je bila vožnja s njima manje udobna (čitaj tvrđa) pred nekolikogodina prodane in nabavio sam sasvim nove SPEEDLINE 14 cola, sa kojim izgleda nekako ovako...

Slikano na putu u na susret u Gorjansko 2012 kad se postizao WGR.