Znam da tra¾im nemoguæe...i da to neæu dobiti.
Gledam kako se ¹to vi¹e tome pribli¾iti :hehe:
Bio bih zadovoljan da potegne od 1750 al oèito ni to neæe biti moguæe

To me muèi u nepreglednim kri¾anjima kad moram ¹altat u prvu

Ovo kemijanje (razmatranje hibrida GT1752 ili GTB1752) je s ciljem da se zadr¾i ovo ¹to jest, eventualno da krene 100-tinjak o/min ranije, a da mo¾e bez naprezanja napuhat dovoljno za oko 200 KS ¹to jo¹ (relativno sigurno) mogu napumpat injektori i ¹to uz malo pa¾nje mo¾e izdr¾at mjenjaè.
Malo mi je zastra¹ujuæe vozit se mapom koja je vrlo blizu limitu
Sve ¹to sam probao i proèitao, a i kako si i sam napisao, govori mi sljedeæe:
Do oko 380 Nm i oko 185 KS se, ako je mapa dobro odraðena i nema pikova mo¾e vozit/gazit i sa serijskim kvaèilom i turbinom. Ako mapa nije glatka razvalit æe kvaèilo i s ovim vrijednostima.
Za vi¹e od toga i do oko 400-tinjak Nm te oko 190 KS mo¾e i sve serijsko al uz pa¾nju pa bi za bezbri¾nu vo¾nju trebalo stavit jaèe kvaèilo.
Za vi¹e od toga (>200KS) treba i veæa turbina, bolji IC i hlaðenje ulja u mjenjaèu ako se taj moment i snaga ¾ele koristit vi¹e od ponekad.
Zato gledam da nakon kvaèila, koje ionako dolazi na red iduæe godine, mo¾da malo unaprijedim punjenje zraka jer ionako mislim dat turbinu bar na èi¹æenje. Ne treba mi vi¹e od 200 KS, ali volim se osjeæat relativno sigurno

:
EDIT: Gledam i mali hibrid koji bi ranije pumpao al onda mogu zaboravit vi¹e od cca 170 KS

:
Sve u svemu, sad razmatram moguænosti hibridizacije. Imam vremena do ljeta

:
Hvala na savjetima

Zagnjavit æu te jo¹ koji put

: