Ti menja¹ te turbine ko neki felge. . .nikad nebu¹ zadovoljan,
Uzmi Bussa s kompresorom 
Tu bu prièi kraj 

Ovo je sad samo isprika da sa 2056 odem na 2060

1749-polumrtva do¹la sa autom
1749-zapeèenu do bola Emanuel prodal pa smo morali iskemijati da uopæe vozi-i to e3
1752-hibrid od Batine - ulaz u tuning sa Alfom,tu je veæ fino prodisala.
1756 billet 11+0 - jo¹ koji konjiæ gore(juèer mi se javil kolega Tuzt koji ju je kupil od mene-jo¹ uvijek turbo pr¾i bez frke)
2056V sa billet 6+6 - pode¹ava se
Na putu 2056v standard-mo¾da ode na 2060 kad sam zakasnil uzet od Marea...
Busso - onda æu supruzi objasnit da “evo vidi¹,da sam odmah uzel nebi trebal sve one èudne komade zeleza uzimat!(turbine po njezinom”)
Moram priznat da si u potpunosti u pravu.
S godinama mladosti sve vise naginjem veliko benzincu i to jo¹ k tome svetogrðe -sa automatskim mjenjaèem.
Ali ima i ona stvar igre-poslije svake turbine,mafa,fmica,mapa,injektora dobis konjica dva i gust da bolje ide(ako turbinu dobro nastelaju

)
Btw - on topic - juèer uveèer mi pala ideja na pamet,podlozil sam westgate(“skratil stangicu a da ju nisam diral”)sa ploèicom od 1.5mm. Vratil mapu gdje jo¹ maper nije kompenziral kasno boostanje i pribli¾il sam se tra¾enim vrijednostima boosta. Dima uopæe nisam primjetil.
Prije podlaganja od tra¾enog boosta 3.1bara sam max dogural do 2.75.
Juèer mi se i u ni¾im maltene poklapalo tra¾eno/stvarno.
Podlo¾it æu sa 2mm ploèicom,napravit par logova i kolko se meni èini to bude tu negdje-poslat maperu logove da mi samo na sitno postela mapu do kraja.
Ima i ok dio price - zamjenil sam ic sa cijevima(videl da me kolega koji mi ga prodal pod plug and play ozenil svijetski-nek mu je sa sreæom),zamjenil sam 80mm maf poslije tristo km,ispoèetka radil usisni dio od kuæi¹ta preko mafa do turba i kupil 243injektore jer je pala i ideja da ovi novi 213 mo¾da nisu ok.
Imam pola Alfe u spavaæoj sobi(sa moje strane odmara

)
Duga prièa i muka/agonija radi dva navoja vijka - a buduæi da je sve oznaèeno u servisu ne dira¹ da ne pu¹i¹ garanciju dokle ti sam ne veli “pa postelaj malo,normalno je to”
Mo¾da netko drugi zaspara kad procita...
Sad je vrijeme i za meet pa da isprobam busso da vidimo dali kaj propustam ili æu dalje sa Mareom i Igorrom diesel igre..
Ova prva(umjetnièka - otvorena u notepadu je prije podlaganja,druga je od juèer)