Ti menjaš te turbine ko neki felge. . .nikad nebuš zadovoljan,
Uzmi Bussa s kompresorom
Tu bu priči kraj
Ovo je sad samo isprika da sa 2056 odem na 2060
1749-polumrtva došla sa autom
1749-zapečenu do bola Emanuel prodal pa smo morali iskemijati da uopće vozi-i to e3
1752-hibrid od Batine - ulaz u tuning sa Alfom,tu je već fino prodisala.
1756 billet 11+0 - još koji konjić gore(jučer mi se javil kolega Tuzt koji ju je kupil od mene-još uvijek turbo prži bez frke)
2056V sa billet 6+6 - podešava se
Na putu 2056v standard-možda ode na 2060 kad sam zakasnil uzet od Marea...
Busso - onda ću supruzi objasnit da “evo vidiš,da sam odmah uzel nebi trebal sve one čudne komade zeleza uzimat!(turbine po njezinom”)
Moram priznat da si u potpunosti u pravu.
S godinama mladosti sve vise naginjem veliko benzincu i to još k tome svetogrđe -sa automatskim mjenjačem.
Ali ima i ona stvar igre-poslije svake turbine,mafa,fmica,mapa,injektora dobis konjica dva i gust da bolje ide(ako turbinu dobro nastelaju
)
Btw - on topic - jučer uvečer mi pala ideja na pamet,podlozil sam westgate(“skratil stangicu a da ju nisam diral”)sa pločicom od 1.5mm. Vratil mapu gdje još maper nije kompenziral kasno boostanje i približil sam se traženim vrijednostima boosta. Dima uopće nisam primjetil.
Prije podlaganja od traženog boosta 3.1bara sam max dogural do 2.75.
Jučer mi se i u nižim maltene poklapalo traženo/stvarno.
Podložit ću sa 2mm pločicom,napravit par logova i kolko se meni čini to bude tu negdje-poslat maperu logove da mi samo na sitno postela mapu do kraja.
Ima i ok dio price - zamjenil sam ic sa cijevima(videl da me kolega koji mi ga prodal pod plug and play ozenil svijetski-nek mu je sa srećom),zamjenil sam 80mm maf poslije tristo km,ispočetka radil usisni dio od kućišta preko mafa do turba i kupil 243injektore jer je pala i ideja da ovi novi 213 možda nisu ok.
Imam pola Alfe u spavaćoj sobi(sa moje strane odmara
)
Duga priča i muka/agonija radi dva navoja vijka - a budući da je sve označeno u servisu ne diraš da ne pušiš garanciju dokle ti sam ne veli “pa postelaj malo,normalno je to”
Možda netko drugi zaspara kad procita...
Sad je vrijeme i za meet pa da isprobam busso da vidimo dali kaj propustam ili ću dalje sa Mareom i Igorrom diesel igre..
Ova prva(umjetnička - otvorena u notepadu je prije podlaganja,druga je od jučer)