Razmi¹ljao sam èak da nije problem u samom podizaèu, veæ u dosjedu u glavi. Vjerovatno mi lupa isti koji je lupao i prije izmjene.
Na 16V je dobra stvar ¹to ne mora¹ skidat glave. Skine¹ dekl ventila, bregaste i promjeni¹ ih.
...
Probaj malo potra¾it po stranim forumima, mo¾da naiðe¹ na ne¹ta pametno.
Da, vidis, to je na 16V ok, sta ne moras ni glave ni granu, ni usis skidat.
Koje to nove si stavio, ne znas? Jesi premjerio bregaste po manualu? Ako su brijegovi istroseni (a moguce da jesu na onome sta je i prije lupalo) onda znas da ce i na novom lupati. I sto vise lupa, vise ti trosi bregaste, i razvaljuje podizac... To je zivo sranje na boxeru16V, kad kupujes auto (ili polovnu masinu), jer ima 4 bregaste, i ak na svakoj bar jedan lupa, 4brege su soma eura + podizaci

Ma gledao sam po stranim da, imam cak i ogromnu listu svih kompatibilnih (sa VW,coswoth, i sl.)... Ne znam jbg... Prije skidanja moram i tlak izmjerit da imam neku referencu nakon izmjene, da potom mogu vidit stvarno stanje bottom enda...
boxer ima problema sa podizacima i klepetanjem jer ja sam to isto rjetko kad uspio dobit kak treba.. a naslagao sam ih se dosta. znam da ina neradi i da sam uvijek orginale stavljao nekad ide, nekad se cuje malo pa stane pa se cuje..
Vidim ceker da ni ti nemas neko dobro iskustvo s ina.

Imas neki prijedlog mozda?
Ovaj FIat/Alfa/Lancia imaju politiku stvaranja dugorocno profitabilnog odnosa s kupcem za teski kujac...Pa se svi pitaju zasto ljudi na kraju kupe Golfa.