Samo ti pisi,ima nas koji cemo citati, neke stvari ne kontam jer nisam masinac ali ipak kontam vecinu jer sam bio dobar iz fizike i mehanika me oduvijek privlacila,ali jbg zalutao na suprotnu stranu. Usput to ovo sve fino srocis pa je sve prilicno citko i svarljivo.
Jedna prica o jednom boxer-u:
Rijec je o rodjakovoj 33 1.7 16v, bila je tek kupljena prije par godina, i negdje 7-8 dan on sjedne da upali auto i prolomi se prasak iz motora. On podigne haubu i tamo pokolj,macka se bila uvukla u motor,uhvatio je zupcasti i raskomadao u dijelove, motor otisao u neku stvar. Motor popravljen nekako,sve promjenjeno,auto prodano i ovom liku se dogodi nesto slicno,oslabi mu akumulator,on odveze auto kod nekog lijevog majstora,ovaj nesto procacka,navodno mu je nesto upalo u motor i opet zariba,i opet generalka,ali posto ovaj nije imao para da plati popravak alfa jos truhne bez motora,a motor u tip top stanju ceka kod majstora da ga neko pokupi. Usput motor cini mi se nije uopste presao puno, gledao sam ga neki dan na stolu,fantasticno izgleda,kao nov, potpuno repariran, i mislim da je na prodaju, jer ga ovaj nece nikada preuzeti.
Eto nisam vas valjda mnogo ugnjavio