TALIJANSKA KOMPANIJA POKAZALA “NASLJEDNIKA” ALFE 4C: Ovo je Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale!

Ovaj jedinstveni model sa slika baziran je na Alfi Romeo 4C, a potpisuje ga talijanska kompanija Mole Automobile. Kodno ime je Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale 001, a moramo priznati kako automobil izgleda vrhunski! Prednji dio izgleda agresivno, a uz proširenu karoseriju ističu se nova svjetla slična onima na Giuliji. Stražnji kraj podsjeća na modele s potpisom Zagata, a unutrašnjost je također dorađena. Plastični elementi zamijenjeni su aluminijski, a tu su i novi kvalitetniji materijali.

Nije poznato je li serijski 1,8-litreni motor od 237 KS (iz Alfe 4C) pojačan, no vjerujemo kako ćemo ubrzo znati više detalja. Naime, ovaj automobil će javnosti biti predstavljen na salonu automobila u Torinu koji sutra otvara svoja vrata medijima.

Već serijskih 237 KS model 4C do stotke potjera za 4,1 sekundu, a maksimalna brzina iznosi 257 km/h što je i više nego dovoljno. Ipak, moguće je da su u kompaniji Mole Costruzione odlučili dodatno zapapriti stvari. Uz automobil je predstavljena i linija posebno dizajniranih torbi koje će vozač i suvozač moći koristiti.

 

Više na :

https://www.jutarnji.hr/autoklub/garaza/foto-jedinstvena-alfa-romeo-mole-costruzione-artigianale-001-bazirana-na-modelu-4c/7441737/

 

copy:www.jutarnji.hr


Comments are closed.