Koliko motor ima km?
Sa jacom snagom?
jako zajebano pitanje, jer mi je na starom originalnom motoru kad sam auto uzeo, pukla glava motora nakon velikog servisa i izbljuvao je antifriz na cep i pukla je brtva glave motora.. od zg do sl broda sam se vozio ko parna lokomotiva, nisam znao sta bi drugo nego polako do odredista jer je vec bilo gotovo ako ne stane.. to je bila greska majstora/mog bivseg kolege koji je sjebao veliki servis..
ima par stranica prije sve o tome sa slikama glave motora s napuknucima i kupnjom u Brckom..
btw taj majstor/kolega koji je obavio veliki servis i sjebao motor prije par godina, vidio je da antifriz posuda ne valja tj cep tlacni na njoj nije u redu i pustio me da vozim.. radi 50/100kn cepa novog tlacnog me sjebao..
zadnji veliki servis sam napravio kod Bertola Seba u ZG na 328k km (sad 347k km po satu), ne vjerujem nikome u Sl Brodu za to.. budale koje rade sve i uzimaju pare, a kad sjebu nikome nista..
taj isti majstorcina je dobio u kutiji poslanoj preko poste tlacni cep od antifriz posude i racun koliko me sve to kostalo plus dildo od 20cm debeli veoma debeli, koji je otvorila njegova mama premda je poslano na njegovu adresu servisa, cisto radi uspomene.. karma is a bitch
nek se napusi kurca

.. vise nismo dobri.. sjebao je i jos neke stvari, no ne bitno, bitno da je uzeo pare a odgovornost ko HDZ
stavljen je drugi motor koji sam uzeo u Brckom u bosni za 800maraka ili 3200kn ondasnjih a vamo u sl brodu me lik trazio za motor iz italije oko 800 eura.. i dan danas traje i nema znakova posustajanja.. sam Djuro Nedeljkovic iz JTD klinike kaze da motor radi savrseno.. sve sam ga ispitiao i pitao sta on kaze na tu snagu, i kaze da nemam brige..
taj motor iz Brckog navodno je imao oko 150k km i iz Svicarske je, a sad sam na 347k km po satu, a auto sam uzeo s 209k km i iskreno ne sjecam se kad sam uzeo taj drugi motor, mozda ima koju stranicu prije, tj garant ima ali sam na 8. pivu po redu i slobodnnim danima i nisam sposoban pronaci..
vozim ga kako spada i traje vec dugo, tako odkako sam auto uzeo.. vise sam kvacila promijenio iz neke probe/zajebancije, ali ako netko pita za preporuku, rekao bi JTD Performance stage 3 ili Malinic ojacano.. volio bi fiksni zamajac i neko kvacilo dobro, ali ne znam tko ce da napravi kvacilo da ne proklizava na fiksnom.. ovo od Malinica je vrh uz plivajuci zamasnjak, vozim ga na 1500 okretaja dok se ne ugrije kad krenem a nema drndanja ni treskanja.. sva ostala su pomalo treskala i bilo me "stid" vozit uz niske okretaje a auto drnda..
btw auto je vecinom odrzavan kod Jopija, Bertola Seba i sad Djure Nedeljkovica JTD klinika, jedini koji znaju sto rade i svaka preporuka.. ostali su kurac
za koji dan kda se vratim u BG vozim auto kod Djure da se kod njegovog nekog lika iscita mapa, kako bi se upisale 341 dizne i novi turbo GT(B)2260 - glupo je ali nisam siguran koji turbo je sad gore, moram da provjerim da budem siguran skroz.. iovako grmi, ali da bude kako spada..
i idem po Pirelli PZ5 koje su na cuvanju.. sad vozim na starim zimskim gumama da ih razjebem do kraja, zamijenjene nedavno umjesto ovih novih Michelli PA5.. briga me koja je temperatura vani..
jedini minus je recimo sljedece.. svakih cca 6-8mj mi rikne jedna zarulja kratkog svjetla.. auto elektricar mi kaze da je jako mali far plus H1 zarulje i da se griju jako i da zato rikavaju
iako vozim auto preko 5g i svasta se desilo ne mojom krivnjom, i dalje smatram da je mehanicki ovo jedna od boljih Alfi GT na ovim prostorima
na temi ima sve o autu, od A do Z, i tako ce biti i dalje.. nije na prodaju nikad, radije ga zapalim uz sebe na lomaci.. ovaj GT vozim do kraja, bolje mi ne treba
Jedinu kaznu za brzinu (i nista vise za ista drugo) sam dobio prije 5g otkad auto imam, i to jedno mjesec nakon sto sam auto uzeo.. vracao sam se s pecanja nadrkan jer nista nisam upecao, kroz sela gdje je izmjena 50 sa 70kmh i uhvati me radar jer su penzioneri vozili 50 svuda i obdijem ih.. ali tu kaznu bi dobio i s biciklom takav nadrkan a ne s Alfom GT 255-300h.. ae
Alfa GT najjaca ikad.. respect, dobro sam odabrao