dizne 341 upakovane na auto bez diranja mape.. rade perfektno.. 299 dr?im kod sebe za rezervu, ne daj bo?e... kva?ilo proklizuje i dalje, logi?no.. premi?ljam se dal da uzmem jtd performance stage 3 opet, ili da stavim ne?to od malini?a jer je bli?e tu, tj zvao sam ga i poja?avanje do?e 220e plus novi set kva?ila valeo oko 200-250e ovdje.. postoji i ?ansa za poja?anje trenutne korpe kva?ila koja je na fiksnom zama?njaku (i stavio bi novi fiksni od elmeta jer je ovaj garant spaljen), ali to treba malini? provjerit u kakvom je stanju.. ponio sam stari jtd perfromance set od ku?e tu u dobrom stanju.. ali sve je to zajebancija i dupli posao
moram do djure nedeljkovi?a da vidim ?ta on ka?e na sve to
idu?i tjedan vozim auto na sre?ivanje vanj?tine, keramika i ?ta sve ide uz to.. zanemario sam malo auto izvana, dok mehanika ide jako
prednji branik mi je pukao skroz dolje na sredini, a i ima lo?e kop?e.. imam drugi branik u hrvatskoj, treba ga prevest u srbiju, a ne da mi se.. uzet ?u vamo u beogradu drugi branik pa i to srediti..
auto trenutno vi?e stoji nego ?to ga vozim.. nikad tako dugo nije stajao u ovih 5godina.. prevelike su gu?ve dok se iza?e iz grada, ali bacit ?e se koja vo?nja po lokalnim gradovima/selima
isto tako, za mjesec dva planiram uvest auto u srbiju na BG tablice, samo dok vidim kakva je procedura.. trenutno sam na 335k km po satu, ubrzo ide i mali servis