0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ovo je definicija kako se zapravo radi tuning auta.. a ne mi krkani, daj zraka daj nafte mapiraj to i gas
Gtd sa 200kw 3.0 tdi.?Koliko sam vidio ekipa prebacuje 300hp-600nm pod normalno sa njime.Ostajes na old schol vnt preko vakuma ili ces probat preko struje slozit, navodno je to muha sredio da radi oke, brze i preciznije je sigurno od klasike.
volimo mi to tako turbo je sa 210 kW verzije ilitiga 286 KS, 6+6 billet usisna impela... a bumo vidli kaj bude za sad je plan na vakum, moram muhu nazvat da vidim koliko bovaca hoće za patent, kako se spaja i sl.a evo još malo friških dijelova (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
e Igore bolest
Top, nisam znao uopce za taj 286hp i billet.Znam da ima dark side gtd2263 il nešto tako custom ali traze finu cifru. Javi za muhu, ja sam se nešto sa njime oko tog cuo ali nisam otisao do njega, ovako je sve zvučalo čak i predobro Samo jako dalje, bit ce zanimljivo sigurno kad se dovrši
Tebi stvarno niakd nije dosadno...RESPEKT za posa,stvarno je*enica za gledati a kamoli odraditi sve to. Stvarno gust uci u temu i pogledati slike posla Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk
Samo jedna crtica.. Igore, tvoja 145-ca je opet na oglasniku ali za duplu cijenu i uz bezobrazno naveden tvoj tekst o radovima na autu kao da je trenutni vlasnik to odradio.
Pozz, to sam kupio od dobrog prijatelja.Novi se ne proizvode/prodaju koliko znam a sami sic je koštao (nov) ~1700€ + PDV + dostava
da... nema ni starih zaliha nigdje kolko sam tražio.... a teškog li sica
Ima FIA isteknutu homologaciju Dutra mi dolazi rega za Giuliettu, kredit i ostali neki troškovi.Sutra idem u 3PM LOL