0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Su i remenice iste? Cisto za info.Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk
Tako nesto sam i mislio-u necemu je razlika.Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk
zamašnjak.. prati razliku u usporedbi s vanjskom temperaturom
mojem burazu je taman toliko izdržaloPoslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk
možda ti klapna za gašenje ne odradi uvijek
nalazi se na motoru odmah iza cijevi od turba,možda je prljava,ili crijevo od vakuma nije najbolje itd.,možeš viditi kad ugasiš auto dali odradi,vidi se izvana vakum ventil kad odradi ili ne odradi
Sale75....javljam se iz Austrije...dakle nakon autoputa opet se strese kad se gasi....sad digao poklopac motora i ne cujem ono da odradi???!!!Znaci u pravu si Kako to rijesit?Iako bi mi bilo logicnije da po gradu steka i da se zaprlja
Drustvo,kolegi na 159 2.4 200ks crkla pumpa ulja. Auto vozen jos malo,nakon paljenja alarma unutra. Raskopana glava. Jedna bregasta otisla,i jos nesto nisam zapamtio. Sta raditi dalje? Drugi motor? Koja je razlika sa onim 210ks?
Mozda nije pravo mjesto za pitat ali zanima me gdje se mogu kupiti crijeva rashladne tekucine za 156 1.9 2002, na ebayu sam nasao samo za vozila od 03-10 godista ali ne znam da li pasu na da silva verziju. Eto pa ako netko zna
Prijatelj mijenja bregaste...potrosene...TDI WV Oko 300tkm prosaoKako stvari stoje sa JTDM-om