0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Koliko je tacan digitalni pokazivac ulja? 1.9 16v 150ks u 159?Na hladna kola pokazuje max dok kad se zagrije spadne jedno polje i tako bude dok se opet ne ohladi vozilo.Sipku moram 5-6 puta izvlaciti i brisat da bi pokazala pravu vrijednost.(Prvi put kad izvucem bude sigurno jedno 7-8 cm od ulja, poslje brisanja i nekoliko izvlacenja pokaze pravu)
Ma da... svasta to baca, nije bas mjerodavno...Sent from my iPhone using Tapatalk
...a da vidis digitalca za mjerenje tjelesne temperature... kod nas kuci kad ga se zena dohvati svi imamo fibru
Meni na digitalnome pokazivacu zna i dvije linije smanjit na topli motor...Kad je hladan, eto njega opet na "vrh"
Ide ide ona na 250 heh al nemoj da te mi khm nagovaramo
dali ko ima iskustva sa delphi diagnostikom..nemogu naci parametre dizni na 2.4 10v jtd
Mislim da taj motor ne moze to pokazati na dijagnostici
2,4 tek od 20v,negdje sam bio pito ili procitoPoslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk
Zna li ko pase li cr pumpa sa 20 v 2004g na 10v 2002g
Iznad alternatora imas zastitnu plastiku odozgo,mozda se otpustila ili neka od vodilica za struju.bez grabe nista
Evo kolega malo bacio pogled i kaze da je mozda lezaj alternatora!?skup popravak?
Možda su u šumi
Cek par stoja dio ili ruke?
Ako ispravno puni i nema tolko lufta da je već oštetio rotor i stator par km mu neće presudit.jedino da si bas tolki baksuz.
Pase...iste su
Seb kaze da nepase...
onda sam ja glup što sam demontiro sa 20v i stavio na 10v... iste su
Razumi me...htio san se raspitat da buden siguran 100 posto da ne bacam bzv novce... bice regulator samo triba stavit sa 10 il je i on isti?
SVE je isto...regulator sa20v sam imao i na 1.9 105 tak da ti niko nemre rec da ne pase