Zanimljivo, čovjek koji je vozio alfe pa nakon 159 odustao od njih, sad bi se vratio i ide kupit Giuliu i kupi Audi jer...
Realno očekivao sam da će auto biti skup ali ovo je brutalno skupo a nemaju neki pedigre već godinama za ovakve cijene, bar ne na HR tržištu.
Tako nebitno, tko je hoce kupiti, ce je kupiti.
On da ju je mislio kupiti bi je i uzeo.
Njegovi novci, ima decko pravo raditi sa njima sto hoce.
Ja neke stvari kupujem, samo i iskljucivo po omjeru cijene i kvalitete, za neke stvari sam spremam platiti i vise, za neke stvari ne zelim platiti vise od osnovnog.
Prioriteti i zelje.
Ja volim aute i kad kupujem auto onda mora biti onaj koji se meni svida i koji ja volim, a sad bio on skuplji ili jeftiniji od konkurencije mi je tak nebitno, jel kad kupim auto onda ga kupim na par godina, a kad vozis isti auto par godina, pad cijene nije tako dramatican od branda do branda, ali ono sto mi je bitno je da tih par godina vozim i provodim vrijeme u onom sto volim i sto mi se svida.
Dok je nekom drugom auto zadnja rupa na svirali, dok vozi dobar je svaki, ako se hoces pokazati susjedu kupis onaj koji se najvise reklamira i za kojeg susjedi znaju.....
Da sad kupujem novi auto u vrijednosti 50 000€, nebi kupio nijedan, jel nema Giulie SW, a da je ima jedino sto bi mi bilo bitno je da uzmem onu sa najboljim motorom i solidnim paketom opreme za cca tu cijenu.
Tako bi.me zabolili sto ima A4, BMW 3, Mercedes C klasa u toj konkurenciji i koji kostaju cca +-xxxxx novaca.
Kupio bi Giuliu jel mi se svida.
Sto se tice reklamacija, ako si notmalan covijek i znas porazgovarati, problema nigdje nebi smjelo biti, ako nejde na normalna nacin, danas se hvala Bogu svasta da u medije, a neznam koliko je to nekom u cilju da ga se povlaci sa losom reklamom u vrijeme kad se radi na vracanju imidza i podizanju na neku novu razinu.
A ocit je napredak kad je vec par ljudi u temi o Autocommerceu pisano da se stvari i pristup mijenjaju.
Zasto se onda zamarati sa time tko je sto kupio, da je mislio uzeti Giuliu, uzeo bi je sigurno, ja mu zelim puno sretnih km u A4