21-04-2026, 07:19:29

Autor Tema: Alfa Romeo Giulia  (Posjeta: 1166144 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Disco Volante

• Trade Count: (+3)
  • Starosjedioc
  • Spol: Muški
  • Alfa Romeo GT, Abarth 595 Turismo
    • Zagreb sjever
Odg: Alfa Romeo Giulia
« Odgovori #13890 u: 03-04-2021, 14:08:02 »
Ovim hejterima nekaj opako fali. Ili imaju malog, ili će glasati za Tomaševića ili im žena ne da ili su još balavi. Nekaj tu ne štima. ;)

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 2.0 JTS & 75 3.0 12v & 595 Comp. & Abarth 124
    • Losinj
« Odgovori #13891 u: 03-04-2021, 14:35:04 »
Ako se nema o čemu pametnom raspravljati , onda je bolje o ničemu .
U svakom slučaju bolje je stavljati fotografije , nego nepotrebno potencirati svađu.
Neki su ovdje na rubu da napuste forum.  :wait:

Ostarao si  :tooth

Samo Senkota treba banirati  :gay:

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Losinj
« Odgovori #13892 u: 03-04-2021, 14:37:02 »
Pa 156 se prodala u zavidnom broju...159 i Giulia su generirale opasan pad krivulje prodaje.

Ali u slučaju Alfa Romeo to je nebitan podatak. Alfa brendu je sve jedno prodao 10t auta ili 100t auta na godinu. Cak bi rekao da je i bolje da prodaju 10t ako je razlika do 100 ispunjena tonaleom hdi.

Offline Grdi

• Član Alfa kluba 18
  • Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • *
    • Sveti Petar U Sumi
« Odgovori #13893 u: 03-04-2021, 14:42:47 »
Alfa na rubu propasti se natječe u F1,
BMW na vrhuncu slave se natječe u..?

Upravo to je razlika između brenda koji je legenda automobilizma i brenda za pozere
Daj ne seri, bmw ///m je jedino posteno u cemu si se provozal
Jos te provozam u štrumfu i gotovo, skuhan si, otrest ces alfe ko šmrkalj sprsta
niza i gas!

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Losinj
« Odgovori #13894 u: 03-04-2021, 14:46:59 »
Daj ne seri, bmw ///m je jedino posteno u cemu si se provozal
Jos te provozam u štrumfu i gotovo, skuhan si, otrest ces alfe ko šmrkalj sprsta

Nemam ja para tako da nemam ni tih problema  :song:

Offline Grdi

• Član Alfa kluba 18
  • Starosjedioc
  • *
    • Sveti Petar U Sumi
« Odgovori #13895 u: 03-04-2021, 14:47:41 »
Nemam ja para tako da nemam ni tih problema  :song:
Kad si bodul
niza i gas!

Offline Sucker

• Sa stažom
    • Zagreb
« Odgovori #13896 u: 03-04-2021, 19:20:58 »
Alfa na rubu propasti se natječe u F1,
BMW na vrhuncu slave se natječe u..?

Upravo to je razlika između brenda koji je legenda automobilizma i brenda za pozere

Natječe se Sauber,Alfa se reklamira i to je to. BMW je u ostalim motorsportovima zastupljen,tamo gdje je nekada i Alfa bila kao tvornička momčad,a ne naljepnica na bolidu Sauber Ferrarija.

Brend za pozere zarađuje strostruko više,prodaju isto toliko više i gle čuda ne treba im  šugavi PSA da bi preživjeli,toiko o legendama.

Offline Sucker

• Sa stažom
    • Zagreb
« Odgovori #13897 u: 03-04-2021, 19:30:01 »

Kako ga nitko nije spomenuo. Alfin infotejmet je loš po čemu? Po standardu koji je postavio BMW. Da nema bmwea, alfin bi bio top..

Ja ne kužim jednu stvar, sta ste svi navrli na politiku alfinih glavešina? Šta ste dioničari? Dobili otkaz u tvornici? Radite u PR-u? Koga peče penis koliko ce alfa prodati hdi tonalea ili stelvia?

Glavno da svako desetljeće izbace nešto što je fora voziti i to je to. A to uspijevaju već 40g

Daj mi broj od dilera,i ja bi malo. Alfin infotejment je ne loš nego zakurac spram ne BMW-a,Audija ili Mercedesa,nego spram Hyundaia,Renaulta,Peugeota,you name it. Na tvoju žalost BMW je postavio standard tamo daleke 2003 god. sa tadašnjim serijom 7,ona koju je nacrtao Bangle.

Ja ne kužim šta tebe toliko peče što so nabili politku alfinih glavešina. Biće da smo pogodili žicu.Nit sam dioničar(ne bi se usrećio). Koga peče penis koliko će ih se prodati? Pa evo mene osbno,jer da imaju modele i prodaju imao bi šta kupiti,oni bi zarađivali i tako u krug,ovako banana.
Njihov tempo izbacivanja modela svako desetljeće očito i njih same usrećuje,ali isto tako ih je doveo odvdje gdje su sada,pod šapu PSA.

Offline Grdi

• Član Alfa kluba 18
  • Starosjedioc
  • *
    • Sveti Petar U Sumi
« Odgovori #13898 u: 03-04-2021, 19:44:10 »
Daj mi broj od dilera,i ja bi malo. Alfin infotejment je ne loš nego zakurac spram ne BMW-a,Audija ili Mercedesa,nego spram Hyundaia,Renaulta,Peugeota,you name it. Na tvoju žalost BMW je postavio standard tamo daleke 2003 god. sa tadašnjim serijom 7,ona koju je nacrtao Bangle.

Ja ne kužim šta tebe toliko peče što so nabili politku alfinih glavešina. Biće da smo pogodili žicu.Nit sam dioničar(ne bi se usrećio). Koga peče penis koliko će ih se prodati? Pa evo mene osbno,jer da imaju modele i prodaju imao bi šta kupiti,oni bi zarađivali i tako u krug,ovako banana.
Njihov tempo izbacivanja modela svako desetljeće očito i njih same usrećuje,ali isto tako ih je doveo odvdje gdje su sada,pod šapu PSA.
Ja sam vozio Giuliu Veloce diesel 4g i sada vozim G30 530xd, professional display i te druge pm-ine.
Meni Giuliin infotainment po nicemu nije losiji od ovog bemvejovog. Tako da kao lik koji sam imao puno raznih auta i to ozbiljnih auta mogu samo ponoviti, tko sere po tom infotainmentu, samo SERE BEZVEZE i buduci je ovo tema Giulia molio bi ove sta drobe bezveze, a niti sjeli nisu u Giuliu da ne pisu gluposti.
Moderator, ovo su pizdarije ovdje vise postale. Uvijek tri ista lajbeka pisu gluposti, a doma se sa auticima igraju...niti su clanovi kluba niti IČIME pridonose kvaliteti foruma, ovo smo u proslosti brzo rjesavali.
niza i gas!

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #13899 u: 03-04-2021, 20:46:43 »
Ja sam vozio Giuliu Veloce diesel 4g i sada vozim G30 530xd, professional display i te druge pm-ine.
Meni Giuliin infotainment po nicemu nije losiji od ovog bemvejovog. Tako da kao lik koji sam imao puno raznih auta i to ozbiljnih auta mogu samo ponoviti, tko sere po tom infotainmentu, samo SERE BEZVEZE i buduci je ovo tema Giulia molio bi ove sta drobe bezveze, a niti sjeli nisu u Giuliu da ne pisu gluposti.
Moderator, ovo su pizdarije ovdje vise postale. Uvijek tri ista lajbeka pisu gluposti, a doma se sa auticima igraju...niti su clanovi kluba niti IČIME pridonose kvaliteti foruma, ovo smo u proslosti brzo rjesavali.

Kad ja to kažem, onda samo serem, kad si ti popizdio, onda očito ima neš' u tome  :ok:
« Zadnja izmjena: 03-04-2021, 20:51:56 od boris »

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #13900 u: 03-04-2021, 20:50:23 »

Za sada je zaustavio federalizaciju PSA platformi. Sve što ide u SAD ostaje na FCA platformama, Small/B-Wide i Giorgio.

Ovo nisam skužio, zašto? Zašto FCA neće dobiti PSA platforme, zar to nije zapravo cilj udruživanja i zašto PSA platforme ne idu u USA?

Offline Grdi

• Član Alfa kluba 18
  • Starosjedioc
  • *
    • Sveti Petar U Sumi
« Odgovori #13901 u: 03-04-2021, 20:50:42 »
Ma usrali su mi vise forum sa tim hejt pizdarija, odligiraj se i odi prati Dacia forum
niza i gas!

Offline S.M.

• Ovisnik o alfistima
    • Spalato
« Odgovori #13902 u: 03-04-2021, 21:21:50 »
Ovo nisam skužio, zašto? Zašto FCA neće dobiti PSA platforme, zar to nije zapravo cilj udruživanja i zašto PSA platforme ne idu u USA?

Možda zato što nisu spremne za SAD? Crash standardi, recimo small overlap, zatim nemaju mehanički AWD niti ga planiraju imati. To sve u SAD-u treba, a koštati nešto.

Zapravo mehanički PSA platforme nisu ništa specijalno. Doduše danas svi idu smjeru mehaničkog deconteta.

Za automobile koji će se prodavati u SAD-u je tako barem za sada odluka pala da se ostaje na FCA platformama.
Ima još priče zašto, nije ovo jedina stvar. Recimo PSA mrzi ulagati u tvornice, obnavljati ih.

U Europi za europske proizvode će FCA brandovi dobiti PSA platforme.

Ja ne znam što će biti kod motorizacije. Čini mi se da to Le Cost Cutter štiti francuske tvornice, francusku proizvodnju.
U Južnoj Americi su recimo odlučili da se povlače PSA motori iz uporabe i idu na FCA. Recimo mali 1.0 i 1.3 FireFly/GSE.

Tonale kako ide na FCA platformu ide i na FCA motore. Važan dio će biti novi 1.5 turbo GSE/FireFly.

Offline kizo

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #13903 u: 03-04-2021, 21:33:49 »
Ma usrali su mi vise forum sa tim hejt pizdarija, odligiraj se i odi prati Dacia forum
ma više ništa ne možeš pročitati nego samo pljuvanje pojedinaca

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #13904 u: 04-04-2021, 00:54:39 »
Ja ću samo reći kraj 60ih i početak 70ih je Alfa imala 3 karoserijska modela i danas su svi više manje kultni automobili

Tako sa mene ne muči ni izbor motorizacije ni raspon modela, mislim da su samo zabili cijenu previsoko da bi udarali brojke sa druge strane konkurencija isto nije jeftina i generalno su auti poskupili tako da mislim da su više morali poraditi na prezentaciji imidža da bi opravdali cijenu

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

Nije bolest sve što boli

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: Paso

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #13905 u: 04-04-2021, 02:36:21 »
Ma i prethodna Alfina politika, a i ljudi sami kao kupci su krivi za situaciju sa Alfom. Činjenica je da su ljudi počeli sve više kupovati smeća od auta, razne retardirane SUVove, ogromne ekrane koje ničemu ne služe...i to za sve više i više para, auti su zamjetno skuplji i skuplji.

A Giulia i Stelvio su vrhunski proizvodi pa ih ipak malo ljudi kupuje...jbg..to je tako i to je žalosno.
Konačno su napravili vrhunske aute, i ljudi ih premalo kupuju.

A što se infotainmenta tiče, pitao bih dotične je li voze aute ili kupuju mobitel? Ima nešto na tom infotainmentu bitno? Figurativno ću reći, poserem se ja na infotainment koji prikazuje filmove, a ne možeš namjestiti klimu za 2 sekunde, podesiti ovjes ili volan i normalno javiti na BT, ili nazvati broj...

Malo ću parafrazirati našeg dragog Senka: ja na svom najeftinijem Hyundaiju na kontrolnoj ploči radia koji nema touch display i nije u boji, nađem memoriranu stanicu za 0.1 sekund, pustim mp3 za 2 sekunde, nazovem nekoga preko BTa u roku odmah, imam i glasovno biranje...
namjestim klimu za djelić sekunde, i sve to skoro bez gledanja..

Infotainment, moderna verzija priče "ja imam veći od tvog" (ekran, da ne bude zablude  :tooth  )
« Zadnja izmjena: 05-04-2021, 14:42:36 od boris »

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #13906 u: 04-04-2021, 02:42:34 »
Opsesija infotainmentom: modernija verzija ekipe koji kupuju flagshipove mobitela, i onda ne znaju namjestiti address book, i mobitel im služi za zvanje viberom, i od svih aplikacija imaju instalirane fb i instagram..

Čast izuzecima  :ok:

Offline oliver

• Član Alfa kluba 15
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156, Giulietta, Stelvio, Junior
    • Kraljevica
« Odgovori #13907 u: 04-04-2021, 05:48:38 »
Opsesija infotainmentom: modernija verzija ekipe koji kupuju flagshipove mobitela, i onda ne znaju namjestiti address book, i mobitel im služi za zvanje viberom, i od svih aplikacija imaju instalirane fb i instagram..

Čast izuzecima  :ok:

Evo ja kao vlasnik jednog Stelvia, mogu se sloziti u potpunosti s tobom. Ja uopce niti ne diram taj infotainment, na radiju mi je stalno ista stanica, pa cak ni glasnocu ne reguliram bas tako cesto.Znaci radio se pali kad dam kontakt, a glasnocu regulram preko volana.  Eventualno koristim navigaciju i to je to. Ne mogu zamisliti sta bi mi jos trebao od aplikacija ili velicine ekrana. Dobro mozda da ima kamerau 360 , ali ni to nije neophodno, mozda vise kao "nice to have"

Offline a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
« Odgovori #13908 u: 04-04-2021, 07:53:52 »

:tooth :)

Offline Vasko

• Moderator
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 FL 1.9 JTDm 8V
    • Pula
« Odgovori #13909 u: 04-04-2021, 08:24:16 »
Imam osjećaj da ova priča sa infotainmentom neće završiti nikad, možda je dosegla čak i nivo rasprave diesel vs benzin, možda.

Imam i ja neko svoje mišljenje o tome ali da ne dodajem ulje na vatru pustiti ću ga za sebe. Uglavnom činjenica je da se danas i za Giuliu može kupiti Android infotainment i onda si oni koji žele više mogu složiti što god ih je volja pa tako i puštanje glazbe preko deezera, 360 kameru (ne tako dobru kao što ima BMW, ali ajde), mogu instalirati aplikacije za upozorenje na prometne kamere i slično.

Uglavnom ono što se, mislim, krivo tumači ovdje na forumu je "pljuvanje po Alfi". Ja to ne doživljavam kao pljuvanje po Alfi isto kao što niti roditelji ne pljuju po svojoj djeci već žele da su oni najbolji.

Offline Frenky_111

• Starosjedioc
    • Krk
« Odgovori #13910 u: 04-04-2021, 09:01:01 »

:lol :smijeh
No turbo...No fun

Offline sasa.baska

• Ovisnik o alfistima
  • Giulia 🍀
    • Baška ' Krk
« Odgovori #13911 u: 04-04-2021, 09:57:33 »
mene osobno boli kiki za infotejment,  suround sistem,  radio,  navigaciju,  ekrane itd...bitno mi da mi auto lijep,  da ide,  da koči, drži cestu...al isto tako razumijem ljude šta žele veliki ekran,  top muziku,  infotejment itd...sto ljudi i sto ćudi,  svako voli različite stvari i ni jedno ni drugo nije ispravno ili krivo...tako da mi uopće nisu jasna ova prepucavanja,  kome je veći (ekran),  ko ima skuplji mobitel itd...nek svatko kupi šta ga veseli a drugi bi trebali to respektirati  :dontno:
« Zadnja izmjena: 04-04-2021, 09:59:20 od sasa.baska »

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #13912 u: 04-04-2021, 10:48:49 »
Imam osjećaj da ova priča sa infotainmentom neće završiti nikad, možda je dosegla čak i nivo rasprave diesel vs benzin, možda.

Imam i ja neko svoje mišljenje o tome ali da ne dodajem ulje na vatru pustiti ću ga za sebe. Uglavnom činjenica je da se danas i za Giuliu može kupiti Android infotainment i onda si oni koji žele više mogu složiti što god ih je volja pa tako i puštanje glazbe preko deezera, 360 kameru (ne tako dobru kao što ima BMW, ali ajde), mogu instalirati aplikacije za upozorenje na prometne kamere i slično.

Uglavnom ono što se, mislim, krivo tumači ovdje na forumu je "pljuvanje po Alfi". Ja to ne doživljavam kao pljuvanje po Alfi isto kao što niti roditelji ne pljuju po svojoj djeci već žele da su oni najbolji.

Pa ima Android Auto od neke godine na Giuliji i Stelviu.
Ali sam siguran da radi lošije nego na BMWu, jer ono što ima BMW je uvijek za 2 klase bolje! Nemojmo zaboraviti tu bitnu činjenicu, je li tako Grdi!  :oldman:
« Zadnja izmjena: 04-04-2021, 10:50:24 od boris »

Offline S.M.

• Ovisnik o alfistima
    • Spalato
« Odgovori #13913 u: 04-04-2021, 10:54:44 »
 :D

BMW nema Android Auto jerbo ta klijentela ima iPhone.

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #13914 u: 04-04-2021, 11:44:17 »

Ja sam prvo mislio da se zajebavaš   :mah: a onda sam malo googlao! i pitao frienda BMW lovera.
Citiram:
Car play imaju kao opciju neko vrijeme, a Android tek nedavno.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  :lol :smijeh :Crazy :Hihi: :) :tooth
Ubite me!!!

Pa to je taj BMW koji ima sve 2 koraka bolje od Alfe u infotainmentu  :care

Android auto od 2020te?, na najnovijim modelima i to kao opciju.
 c/p google

Does BMW support Android Auto?
Android Auto is supported by every BMW with a Live Cockpit Plus or Professional that runs on Operating System 7

Ne da mi se proučavati dalje...

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #13915 u: 04-04-2021, 11:55:37 »
Možda da prepričam istiniti događaj... kupi friend krajem prošle godine novu 1-cu, top oprema...onaj 3 cilindra motor 140 konja ako se dobro sjećam. Idemo u đir, naravno na zavojitu cestu, i svaki put kad taknem ili pređem crtu, volan vibrira....kažem mu ja, hajde isključi to, iritirajuće je.. on kaže, nisam našao, samo sam ga smanjio na minimum, moram ultra detaljno proučiti manual, ne mogu naći gdje je to.
Čovjek je informatičar!! vrlo inteligentan i tehnički potkovan!! Engleski govori perfektno.

RTFM!!!!  :dick:

Dobije moja žena službeni Clio 5 par mjeseci prije toga... i meni volan vibrira kad vozim preko crta.
I ja odem u meni (bez infotainmenta) i isključim sve i uključim šta treba za 2 min. Poslije imam ODVOJENI prekidač na kontrolnoj tabli, koji radi u cycle modu, prvi pritisak uključi praćenje trake, drugi uključi automatsko kočenje, treći iskljući jedno pa drugo pa sve...

Dajte nemojte pričati bajke o infotainmentima i koliko je na BMWu bolji od Alfe i sl

Oliver je najbolje napisao...

Još da odem u to koliko košta taj Clio, ako koliko BMW 3ca, daleko bi dogurali.
Da se razumijemo, da ne budem isključiv, nije ni sa drugim brendovima puno bolje....bolje da ne pišem iskustva friendova opsjednutim infotainmentima.
« Zadnja izmjena: 04-04-2021, 11:59:20 od boris »

Offline Grdi

• Član Alfa kluba 18
  • Starosjedioc
  • *
    • Sveti Petar U Sumi
« Odgovori #13916 u: 04-04-2021, 12:54:02 »
Pa ima Android Auto od neke godine na Giuliji i Stelviu.
Ali sam siguran da radi lošije nego na BMWu, jer ono što ima BMW je uvijek za 2 klase bolje! Nemojmo zaboraviti tu bitnu činjenicu, je li tako Grdi!  :oldman:
BMW je odlican auto i tko kaze drugacije SERE isto kao i ovi sta seru po AR infotainmentu...sekte
niza i gas!

Offline Grdi

• Član Alfa kluba 18
  • Starosjedioc
  • *
    • Sveti Petar U Sumi
« Odgovori #13917 u: 04-04-2021, 12:55:42 »

Sinu sam uzeo Android mob x god unazad, ima jos 1.5g do 18g. Kad postane punoljetan dobiti ce iOS za odrasle
niza i gas!

Offline Sucker

• Sa stažom
    • Zagreb
« Odgovori #13918 u: 04-04-2021, 12:55:52 »

Ahaa,dalke samo treba hvalit Alfu koja propada,koja nema modela koja nema ponude,koja bi htjela konkurirati premiumima bez obzira na to što nema kaj za ponuditi i onda je to ok,samo da bude mir na forumu i da se ti i ekipa ne uzbudite previše. Imam na f30 professional navigaciju,koja je izgledom i brzinom formula1 za navigciju u alfi,o rezoluciji ekrana ne bi,stvarno je sramotna.

Hvalit ću ALfu kada je se ima za što pohvaliti,ali bez obzira na to što su za tebe lajbeki oni koji ne onaniraju na alfu neću prestat iznosit svoje mišljenje koje je očigledno istinitno jer si se toliko uzjebao,a mišljenje je od jednog lajbeka.

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: superME

Offline Sucker

• Sa stažom
    • Zagreb
« Odgovori #13919 u: 04-04-2021, 13:00:08 »
Ma i prethodna Alfina politika, a i ljudi sami kao kupci su krivi za situaciju sa Alfom. Činjenica je da su ljudi počeli sve više kupovati smeća od auta, razne retardirane SUVove, ogromne ekrane koje ničemu ne služe...i to za sve više i više para, auti su zamjetno skuplji i skuplji.

A Giulia i Stelvio su vrhunski proizvodi pa ih ipak malo ljudi kupuje...jbg..to je tako i to je žalosno.
Konačno su napravili vrhunske aute, i ljudi ih premalo kupuju.

A što se infotainmenta tiče, pitao bih dotične je li voze aute ili kupuju mobitel? Ima nešto na tom infotainmentu bitno? Fugurativno ću reći, poserem se ja na infotainment koji prikazuje filmove, a ne možeš namjestiti klimu za 2 sekunde, podesiti ovjes ili volan i normalno javiti na BT, ili nazvati broj...

Malo ću parafrazirati našeg dragog Senka: ja na svom najeftinijem Hyundaiju na kontrolnoj ploči radia koji nema touch display i nije u boji, nađem memoriranu stanicu za 0.1 sekund, pustim mp3 za 2 sekunde, nazovem nekoga preko BTa u roku odmah, imam i glasovno biranje...
namjestim klimu za djelić sekunde, i sve to skoro bez gledanja..

Infotainment, moderna verzija priče "ja imam veći od tvog" (ekran, da ne bude zablude  :tooth  )

Ako tvrdiš da si prava konkurencija premiumu onda si konkurencija u svemu od glave do pete,od motora,preko infotaimenta,koliko god on tebi bio glup i nebitan. Kupcu nije nebitan,jer alfa se radi da se prodaje,ne da je lijepa na slikama na forumu,a ne prodaje se.