Možda da prepričam istiniti događaj... kupi friend krajem prošle godine novu 1-cu, top oprema...onaj 3 cilindra motor 140 konja ako se dobro sjećam. Idemo u đir, naravno na zavojitu cestu, i svaki put kad taknem ili pređem crtu, volan vibrira....kažem mu ja, hajde isključi to, iritirajuće je.. on kaže, nisam našao, samo sam ga smanjio na minimum, moram ultra detaljno proučiti manual, ne mogu naći gdje je to.
Čovjek je informatičar!! vrlo inteligentan i tehnički potkovan!! Engleski govori perfektno.
RTFM!!!!

Dobije moja žena službeni Clio 5 par mjeseci prije toga... i meni volan vibrira kad vozim preko crta.
I ja odem u meni (bez infotainmenta) i isključim sve i uključim šta treba za 2 min. Poslije imam ODVOJENI prekidač na kontrolnoj tabli, koji radi u cycle modu, prvi pritisak uključi praćenje trake, drugi uključi automatsko kočenje, treći iskljući jedno pa drugo pa sve...
Dajte nemojte pričati bajke o infotainmentima i koliko je na BMWu bolji od Alfe i sl
Oliver je najbolje napisao...
Još da odem u to koliko košta taj Clio, ako koliko BMW 3ca, daleko bi dogurali.
Da se razumijemo, da ne budem isključiv, nije ni sa drugim brendovima puno bolje....bolje da ne pišem iskustva friendova opsjednutim infotainmentima.