Bio i ja danas pogledati i ukupan dojam je jako dobar. Što se prostora tiče (meni je to jako bitno za svakodnevni auto), situacija je dobra. Ima mjesta naprijed, ima mjesta iza. Ima puno mjesta za glavu i naprijed i iza. Volan taman veličine, sjedala udobna, doduše bez neke izražene bočne potpore. Po meni je najveći nedostatak auta prtljažnik. Proteže se dosta daleko prema zadnjim sjedalima, ali je jako plitak, čak i kad se makne gornja podnica.
Izgled... auto puca od dinamike i kad stoji. Mislio sam da su ove mrežice na scudettu i po braniku predimenzionirane, ali uživo to sve skupa izgleda odlično. Da ostajem ovdje i sljedeći tjedan, otišao bih na probnu vožnju.
Kaj se tiče prezentacije...
Lokalni diler je izložio tri auta pred hotelom u kojem dvokrevetna soba košta 450 franaka pa naviše. Prezentacija traje od 15 - 21 sat, ja sam došao negdje malo poslije 20, dakle pred kraj. Čovjek strpljiv, odgovara na pitanja, brzo je skužio da mi je marka draga pa si je uzeo truda, uvalio mi dodatno prospekte od

, zvao na probnu vožnju i tak. Ali sve bez nekakve nadmenosti, usiljenosti i tak. S takvim pristupom me ne čudi da će i prodajni rezultati biti dobri. Dosta se ljudi motalo oko auta, tak da interes postoji. Naručili su dvije

, cijena će im biti oko 79k franaka.
Evo dežurnog izvjestitelja

Bacim par fotki u sljedećim postovima