0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A moj maradona ova ti je jaka! Moga bi ti malo na lađenje
Mene uvjek razvesele ovakvi likovi, unesu živosti na forum, samo brzo izgore
Nisi valjda mislio da ce FCA na sva zvona trubit da imaju tehnickih problema sa modelom koji treba pokrenuti ozivljavanje marke koja iz godine u godinu tone sve dublje?Zbog posla koji radim imam pristup jednoj privatnoj garazi, nakon sto sam vidio parkiranu Giuliu prvo nisam mogao vjerovati sta vidim a kad sam ipak bio siguran da je to ipak nova Giulia, pitao sam ga kako je moguce da je taj auto kod njega u garazi kad ga se ne moze niti nauciti jer u nijednom Alfa salonu nemaju niti specifikacije, niti cjenik niti znaju kad ce Giulia doci u prodaju a dobio sam odgovor da on ima jako dugacku povijest kupovine Alfi i da je pocetkom 9 mjeseca prosle godine dobio pozivi i ponudu za exkluzivnu kupovinu Giulie, strogo ogranicena ponuda namijenjena samo probranim kupcima koji su posebno vezani za marku i da ce mu auto biti isporucen prije kraja godine.Auto je isporucen u dogovorenom roku, ali uz napomenu da ga nije moguce registrirati jer imaju tehnickih problema i da se intezivno radi na otklanjnju tih problema tako da auto ustvari jos uvijek nema homologaciju i nigdje ga nije moguce registrirati osim kao testno vozlo.U tom razgovoru sam "citajuci između redova" naslutio u cemu je problem i pitao ga ali mi je covjek rekao da mi ne moze dati odgovor i zamolio me da ni u kom slucaju nikome ne pricam vise od ovoga, a također da nikome niti ne spominjem gdje sam dobio te informacije, samo mi je rekao da, koliko on zna, sve Giulie ponuđene i prodane kao njegova su isporucene kupcima u dogovorenom roku.Posto se radi o poslu od kojeg ja zivim, lokacija te garaze spada u poslovnu tajnu mog sefa a ja niti u kom slucaju necu otkrivati poslovne tajne firme za koju radim jer time riskiram posao od kojeg zivim.Posto je sjediste Alfe za Njemacku (i auto-salon) u Frankfurtu i doslovno 5 minuta od mog stana, ponovo sam bio u salonu i ovaj put dobio odgovor da Giulia dolazi tek na ljeto, da oni jos uvijek nemaju nikakve sluzbene informacije a da za svaki auto dobiju specifikacije i cjenik 6-8 tjedana prije dolaska auta u salon.Eto, to je sve sto znam, zao mi je ako ti nije dovoljno, ali to je istina, a vec sam dao link na clanak u kojem se spominju tehnicki problemi, tako da mozemo slobodno zakljuciti da je to nazalost ipak tocna informacija.
nemoj prije nego provozaš gijuliu (makar teh.neispravnu)
za poljsko tržište valjda (za naše će bit onda bez)
Jedan auspuh?!? Koji bi to bio motor? Ovo je ja mislim prvi put
Eto, otkriveno je koji tehnički nedostatak ne mogu otkloniti, ni jednoj ne rade štop svjetla.I čekaj malo, njemu se ona to ugasila? Iz čistog mira?
Kad malo bolje pogledam lika u crvenoj jaketi, pari mi se ka da je odahnija nakon šta je upalila
Jebate, sad moramo vratit maradonu
A možda je i do vozača ... sama glava i pokreti ruku na volanu odaju da se radi o krkanu. Bar tako meni djeluje.
Ugasila se dok se kretala i bez ikakvog trzaja, dakle ugasila se jer se njoj tako htjelo. Ništa tu vozač nije napravio osim ako nije stisnuo START/STOP tipku, a i sumnjam da se auto može ugasiti dok se kreće putem tipke. Isto tako vidim da je tip turira cijelo vrijeme i ne vozi ju normalno, možda zna da će se gasiti...Ali i ovo sa stop svjetlima mi nije jasno. A vi potjerali Diega... c-c-c