Kako bi rekli da dignem prašinu sa teme, nešto se "malo"radilo oko auta pa evo da napišem koju rečenicu.
-Prvo sam potaknut raspravom o hrđi na alfama odlučio sredit kompletnu podnicu, nažalost radi posla nisam uspio poslikat postupak od samog početka, al uglavnom kod mene se radilo samo o površinskoj koroziji i nije na sreću bilo potrebe za nikakvim krpanjem i sl. Također su i pragovi ispunjeni voskom, da bude sve kako treba.Evo par slika od sredine i krajnjeg rezultata.

-Nakon toga sam riješio sve ožiljke po autu i ispoliran troslojno. Samo jedna slika, dok ne napravim prave fotografije.

-Onda prelazimo na mehaniku. Sa alfe su skinuti kompletna getriba i motor van, te je promijenjeno sve šta je trebalo, nešto zbog dotrajalosti a većina preventivno. Ovo je i razlog zašto nisam stigao u Rijeku na susret jer su se radovi odužili puno više nego sam planirao. Vidimo se zato u Splitu.
Promjenjeno:
-Set zupčastog remena sa zatezačima i ležajevima
-Vodena pumpa
-Set kvačila
-Svjećice Ngk
-Semering radilice
-Dihtunzi poklopca ventila
-Nosači motora
-Ležaj spojničke osovine i ostali u mjenjaču
-Micro remen
-Manžetne poluosovine+stabilizatori balans štange
-Sva četri diska i disk pločice
-Svi filteri i ulje+ ulje u mjenjaču
Motor vani

Par slika nekih radova na motoru i mjenjaču

I napokon gotovo i motor u alfici.

Još su stavljene ukrasne lajsne na pragove i kupljni org velur tepisi sa natpisom alfa romeo, slke stavim naknadno, a jos dvije stvari čekaju na ugradnju, ultra racing strut bar i novitecov prednji lip (nemam sliku jos nije stigao)

Još za kraj cu zatamnit stakla jer se sad ljeti nemože sjest u auto, samo jos nisam odlučio koliko i koju nijansu i razmišljam da prijeđem na 18-ke felge. Toliko za sad