0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Strava izgledaju jedna i druga.Jedino po meni mala zamjerka na farove koji su po meni previše zatamnjeni
Ma nisu ne uživo; ovo je ipak sa mobitelom slikano i kontrast je nikakav
jučer baš sa frendom pio na terasi i kaže mi kak mu je neki dečko nudio ključ za ključ, gtv cup jedina u hr za njegovog leona žutog tfsi...Pokažem ja njemu slike tvog auta,kad ono to je taj auto
:Znaš šta, moguće dok sam ga još prodavao onda sam nudio zamjene....Dobar mi je taj Tfsi motor, masu tuning potencijala, ide ko sotona....vozio sam se u jednom gti petici sa tim motorom naturpijanim na 300 konja.....to je nešto prebolesno kako to čupa :
Pa kud ćeš u nju poleći ozljeđene čehinje. :
:grinning-smiley-044: :grinning-smiley-044:nažalost samo za prijevoz ne za intervencije ....moram se glupirat sa ovim papirom jer nisam tatin sin koji sjedi u nekoj birtiji nego samo liječnik pa su mi plavci brže bolje zaljepili 500 kn na šoferšajbu
Hehe..crni kupejci s V6 motorizacijama su liječnička kola :hehe:Bolje bi pasala patologiji ili sudskoj medicni Sutra meet, cuga i fotkanje u njivicama ak vrijeme posluži:)
ja bi stavio blackline 18" ili neke bbs 19"
potpisujemIli 18" multispoke od Gt ili 18" od GtSamo Lord neće slušati
Zanima me vaše mišljenje; da zamjenim tn1 za oz superturismo 18" :(Image removed from quote.)
TN1 su dosta agresivne, ove su elegantne......ali, ja bi ostao na ovima dok ne naiđe nešta bolje...ili čisto ako imaš neku dobru kombinaciju mijenjaj......koliko sam gledao po njuškalu alfinih felgi u 18" baš i nema trenutno...
to je to:(Image removed from quote.)
odakle je ova 145-ica?