Auto je kod mene već godinu dana pa da otvorim novu temu...
Nakon šta je imc1 ugradio gta usisne bregaste išao sam do Gubića u Zg gdje je uspio izvuć još desetak konja i na valjcima je izmjerio cca 215 whp i nešto momenta je uspio dobiti; u svakom slučaju auto osjetno bolje vuče od 4000 okretaja. U principu on je bio jako zadovoljan sa stanjem motora i dosta ga je nahvalio.
Isti dan sam išao do Lastovčića da ugradim dvostruki spuh...slike ću uploadat tu u temu. Još mi preostaje maknut Novitecov lonac jer dosta zagušuje zvuk.
Ugrađene su Lowtec HiLow 9.2. gewinde. Dosta mekane, kao malo tvrđi tvornički ovjes tako da nisam previše zadovoljan ali je ok.
Naravno prije Gubića napravio sam veliki servis i promijenio termostat i svijećice. Odmah se osjetila razlika.
Nabavio sam Tomason tn1 19" felge. Kako stoje na autu dosta diskutabilno, više mi smeta šta imam filing da auto "pati"....ipak nije to švapski ovjes za 20"+ felge
I to je za sada to...idući tjedan ugradnja daljinskog i još neke sitnice...na zimu se možda planiraju neki veći estetski zahvati; za sada ja jako zadovoljan.