Evo i mene konačno, moj jubilarni peti susret i definitivno najbolji do sad. Time ne želim umanjiti predhodne ali vidjeti na jednom mjestu montreal, RZ i 4C je ipak posebno...
Želim da se zahvalim ekipi koja je sve ovo omogućila, kapa do poda, bez greške,a ako ih je i bilo opet kažem 'bez greške' :grinning-smiley-043:
Posebna zahvala kolegi Argoru koji mi je dosta olakšao snalaženje po riječkim obilaznicama

a humanitarna misija je nadam se prošla uspješno, vjerovatno nikad nećemo saznati.
Naime gospođi sa dvoje male djece je zakuhala 166-ica 2.4 na obilaznici,naravno tu upadam ja sa 1,5 litara čiste bosanske vode, i nadam se donekle rješavam problem,uz naravno telefonsku asistenciju Argora i njegovog ličnog mehaničara :hehe: Gospođa je nastavila dalje, dokle ne znam...
Dosta sam se hvalio :hehe: Šlag na kraju bio je trenutak kad su me na AC sustigli Damir , mareo i ako se ne varam Pero156. Četiri alfe sa četiri različita motora, ostatatak naslućujete

I slika za kraj dokaz da ako si dovoljno gladan,ni bura,ni panika,ni porazbijano staklo te neće spriječiti da se pošteno najedeš

Biće još fotki