18-05-2026, 19:37:27

Autor Tema: 37. susret Alfa kluba PRELUK/PLATAK/RIJEKA/GROBNIK -Slike i dojmovi Sub & Ned  (Posjeta: 27859 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Damir

• Član Alfa kluba 18
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • GIULIA super 2.2 180 Q2
    • Lučko, Zagreb
Alfa 145 QV - rally car

Offline Damir

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Lučko, Zagreb
Alfa 145 QV - rally car

Offline Damir

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Lučko, Zagreb
Iza kraj pobjednici u fazi ispijanja pobjedničkog "šampanjca" (bila je dobra i piva  :craz )

1. mjesto - Dino

2. mjesto - Mićo (tonči)

3. mjesto - Mladen

Alfa 145 QV - rally car

Offline Damir

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Lučko, Zagreb
Nakon kartinga preselili smo se na Platak. Večera i druženje. Dolazak Mađara s Montrealkom nas je na trenutak izvukao na hladnoću kako bismo uživo vidjeli ljepoticu.

To su ujedino i jedine slike koje sam uspio slikati na Platku

Neki drugi su slikali ostatak večeri pa ću probati doći do slika (koje prije treba cenzurirati) i naknadno ih objaviti  :hap:

Toliko od mene. Slike s korza nemam jer sam sve vrijeme proveo družeći se sa svim ovim dragim ljudima i dok sa svakim progovoriš riječ dvije došlo je vrijeme za polazak.

:ok:
Alfa 145 QV - rally car

Offline svenko

• Trade Count: (0)
  • Pripravnik
  • **
    • Opatija
evo uskoro čemo s jednom prezentacijom Alfista izač u tvoje krajeve , mislim Ika , na danima Italije pa čemo trebat dobrovoljce za prezentaciju (radi se o 8 mjesecu i traje 3 dana) nadan se da ćeš se odazvat kad bude potrebno  :pivo:

di da potpisem :) unaprijed se javljam i zabiljezujem
...........................

Offline dado

• Ovisnik o alfistima
  • GTV V6 TB
    • Sveta Nedelja/Vinkovci
Baš mi je žao što ni ove godine nisam mogao doći, no po ovome što vidim - ovo je najjmasovniji susret ikada u Hr. Svaka čast i organizatorima i svima koji su imali sreće prisustvovati susretu!  :care :care

- a tek auti...strašno koliko raznoliko i dobro društvo...  :ok: :ok: :ok:

I da, hvala svima na slikama!  :ok:
GTV V6 TB '96

ex: 147, 159 ti, Giulietta, Mito TB 155ks

Offline Božen

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • St_Q4 2021. Giulietta 1.6 1982. Giulietta 1.6 2014
    • Split
Evo, tko se želi provozati sa mnom  - jedan clip od 5 minuta sa stražnje klupe  :drive: :drive:

Alfa Romeo 159 jtdm 150 hp

« Zadnja izmjena: 02-06-2014, 21:10:04 od mareo »

"Some cars take your breath away"

Offline svenko

• Pripravnik
  • **
    • Opatija
bilo je ideja sa Slatinom itd...ali ostavimo to za 2015g.  :ok:
ljudi ne kuze da nije lako baratati sa 150 automobila, nije to 15, 30, 50...nego 150 automobila...nek ti je u prosjeku dva covjeka po autu to je 300 ljudi  :o000: (a bilo je i vise)...treba to koridinirati

sa 50 auta napravis skup i ruack gdje god hoces, sa 150 auta si u problemu  :da:

zato jos vise kapa dole RI ekipi  :ok:

primjer, ulaz na Grobnik pistu, Fiuman i ja vozimo doslovno 40km/h cijelo vrijeme (4600m) da svi stignu uci na stazu, ulazimo u drugi krug, a jos nisu svi uspjeli uci na stazu u svoj prvi turisticki krug...

sve razumijem i sve mi to jasno.. sama rijec organizacija.. glava ko balon... al sam samo predlozio jer bi to bilo ljepo, a i ja sam povezan sa dijelom muzika ozvucenje i takve stvari jer to radim od 14te godine, a isto tako u puno toga javljam se unaprijed za pomoc svega sta treba nie mi tesko jer to volim to mi iz ljubavi :)

Offline Atan

• Starosjedioc
  • Alfa Romeo Giulietta QV
    • Rijeka

Offline Atan

• Starosjedioc
    • Rijeka

Offline Atan

• Starosjedioc
    • Rijeka

Offline Atan

• Starosjedioc
    • Rijeka

Offline Atan

• Starosjedioc
    • Rijeka

Offline Atan

• Starosjedioc
    • Rijeka

Offline Atan

• Starosjedioc
    • Rijeka

Offline Atan

• Starosjedioc
    • Rijeka

Offline Atan

• Starosjedioc
    • Rijeka

Offline Dama 166

• Ovisnik o alfistima
  • AR 166 2,4/159ti 2,4/Spider 3.0 24V/ 159ti 1750tbi
    • Njemacka, Stuttgart
bilo je ideja sa Slatinom itd...ali ostavimo to za 2015g.  :ok:
ljudi ne kuze da nije lako baratati sa 150 automobila, nije to 15, 30, 50...nego 150 automobila...nek ti je u prosjeku dva covjeka po autu to je 300 ljudi  :o000: (a bilo je i vise)...treba to koridinirati

sa 50 auta napravis skup i ruack gdje god hoces, sa 150 auta si u problemu  :da:

zato jos vise kapa dole RI ekipi  :ok:

primjer, ulaz na Grobnik pistu, Fiuman i ja vozimo doslovno 40km/h cijelo vrijeme (4600m) da svi stignu uci na stazu, ulazimo u drugi krug, a jos nisu svi uspjeli uci na stazu u svoj prvi turisticki krug...

:good post

nesmije se zaboraviti grdi da tendencija ide na + a ne na - tako da ce evtl. madjari na godinu doci sa kojim autom vise isto kao i svabe sa kojima sam pricao koje mozemo vjerojatno i na godinu ocekivati. Onaj sa Spiderom je u svakom slucaju bio odusevljen kao i onaj sa 147 GTA.
Osobno slutim na nekih 200 autiju i stoga sam napisao onaki posto ko sto sam ga napiso. jos jendom

Cijala orga u biti

:grinning-smiley-043: :grinning-smiley-043: :handclap: :handclap:

Offline ingeborg

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Ženski
  • AR GT 3.2 V6
    • Rijeka

Ingeborg je na Korzu slikala svaku Alfu zasebno = 151 slika   :ok:

A znaš mene , već kad šetam da nešto korisno napravim a tako je i najlakše izbrojat alfice.
Da ne stavljam 150 slika evo link sa FB.

https://www.facebook.com/ingrid.kaurinexkabalin/media_set?set=a.729033313802208.1073741835.100000866378647&type=3

Lijepo je bilo ponovo vidjeti toliko alfica na okupu  :handclap: .
Ovaj susret ću pamtiti po predivnoj 4C i ovim putem još jednom da se zahvalim Peri na dva nezaboravna kruga po pisti , naravno kao suvozačica  :craz . Od prevelikog uzbuđenja aparat nisam uspjela upalit da malo posnimam. Kaže Pero idemo jednu turističku ali sa 227 km/h pred kraj ravnice i 198km/h pred Zagrebački i nije baš bilo turistički  :drive: :care :care

Offline Božen

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Split
Izgleda da je bilo toliko Alfi, da ih se nije moglo ni prebrojati :)

Na FB by Ingeborg nedostaju 5 - 6 komada na zapadnom dijelu Korza  :hehe:
« Zadnja izmjena: 02-06-2014, 21:45:32 od Božen »

Fiuman

• Gost
di da potpisem :) unaprijed se javljam i zabiljezujem
netreba potpis nije to kreda samo prati tu  http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=24.8740     i javi se kad bude vrijeme

Offline svenko

• Pripravnik
  • **
    • Opatija
netreba potpis nije to kreda samo prati tu  http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=24.8740     i javi se kad bude vrijeme

ok hvala :)

Offline dumpors

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
Evo i mene konačno, moj jubilarni peti susret i definitivno najbolji do sad. Time ne želim umanjiti predhodne ali vidjeti na jednom mjestu montreal, RZ i 4C je ipak posebno...
Želim da se zahvalim ekipi koja je sve ovo omogućila, kapa do poda, bez greške,a ako ih je i bilo opet kažem 'bez greške'  :grinning-smiley-043:
Posebna zahvala kolegi Argoru koji mi je dosta olakšao snalaženje po riječkim obilaznicama  :craz a humanitarna misija je nadam se prošla uspješno, vjerovatno nikad nećemo saznati.
Naime gospođi sa dvoje male djece je zakuhala 166-ica 2.4  na obilaznici,naravno tu upadam ja sa 1,5 litara čiste bosanske vode, i nadam se donekle rješavam problem,uz naravno telefonsku asistenciju Argora i njegovog ličnog mehaničara  :hehe: Gospođa je nastavila dalje, dokle ne znam...
Dosta sam se hvalio :hehe: Šlag na kraju bio je trenutak kad su me na AC sustigli Damir , mareo i ako se ne varam Pero156. Četiri alfe sa četiri različita motora, ostatatak naslućujete :sarcastic:

I slika  za kraj dokaz da ako si dovoljno gladan,ni bura,ni panika,ni porazbijano staklo te neće spriječiti da se pošteno najedeš  :care

Biće još fotki  :mahm
« Zadnja izmjena: 02-06-2014, 21:49:11 od dumpors »
...and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage...

Fiuman

• Gost
šteta da lignje nisi probo  :hap:

Offline Argor

• Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
Evo i mene konačno, moj jubilarni peti susret i definitivno najbolji do sad. Time ne želim umanjiti predhodne ali vidjeti na jednom mjestu montreal, RZ i 4C je ipak posebno...
Želim da se zahvalim ekipi koja je sve ovo omogućila, kapa do poda, bez greške,a ako ih je i bilo opet kažem 'bez greške'  :grinning-smiley-043:
Posebna zahvala kolegi Argoru koji mi je dosta olakšao snalaženje po riječkim obilaznicama  :craz a humanitarna misija je nadam se prošla uspješno, vjerovatno nikad nećemo saznati.
Naime gospođi sa dvoje male djece je zakuhala 166-ica 2.4  na obilaznici,naravno tu upadam ja sa 1,5 litara čiste bosanske vode, i nadam se donekle rješavam problem,uz naravno telefonsku asistenciju Argora i njegovog ličnog mehaničara  :hehe: Gospođa je nastavila dalje, dokle ne znam...
Dosta sam se hvalio :hehe: Šlag na kraju bio je trenutak kad su me na AC sustigli Damir , mareo i ako se ne varam Pero156. Četiri alfe sa četiri različita motora, ostatatak naslućujete :sarcastic:

I slika  za kraj dokaz da ako si dovoljno gladan,ni bura,ni panika,ni porazbijano staklo te neće spriječiti da se pošteno najedeš  :care

(Image removed from quote.)

Biće još fotki  :mahm

:care   To se je čekalo   :funny:     Osobni mehaničar , sad će ispasti da se alfa kvari.  :funny:

Offline ingeborg

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Ženski
  • AR GT 3.2 V6
    • Rijeka
Izgleda da je bilo toliko Alfi, da ih se nije moglo ni prebrojati :)

Na FB by Ingeborg nedostaju 5 - 6 komada na zapadnom dijelu Korza  :hehe:

ove 4 su bile prve na zapadu a možda mi je i koja promakla  :rolll:

Offline dumpors

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
:care   To se je čekalo   :funny:     Osobni mehaničar , sad će ispasti da se alfa kvari.  :funny:
Ona  se ne kvari, ona se popravlja  :grinning-smiley-044:

šteta da lignje nisi probo  :hap:
drugi put ću tražiti oradu pa da vidimo jeste li spremni  :hehe: :care
...and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage...

Offline Božen

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Split
ove 4 su bile prve na zapadu a možda mi je i koja promakla  :rolll:

(Image removed from quote.)

Da! Sorry, upravo sam i ja vidio. Promaklo mi je jer sam na brzinu pogledao thumbnailove  :icon_eek:

Offline dante

• Pripravnik
  • **
  • 146 1.7 16v
    • Isola di Krk
 :hello:

jedina slika di sam vidio svoju a da nije slucajno uletila u kadar   :hehe:

Evo da i ja podijelim dojmove.
Nista sta vec nije receno, sve super sve 5, osim rucka i famoznog zadnjeg stola, zadnje rupe na svirali.

Inace prvi susret, fenomenalan filing bit dio tako necega. Pogotovo voznja do grada i kroz grad.

Svaka cast organizatorima, nije to mala stvar niti lako.

Prvi put bio na stazi, i ostao sam iznenaden, totalno drukcije od ocekivanja.

I ako slucajno jos netko ima sliku moje alfice, bio bi zahvalan. Pogotovo sa staze.
Zaboravio uzet fotic, pa morao sa curinim mobom i jos povrh svega nisam se ni sjetio slikat moju :wal: :wal:

Offline Mikula

• Ovisnik o alfistima
  • Ubit će me žena
    • Split
Da se osvrnem na Damin post, a i na druge kolege koji spominju padobrance za rucak, svi znamo da ima dosta ljudi koji nisu na forumu nisu se prijavili i dosli su na susret, usli su na korzo i sta sada, ne mogu naprijed ne mogu nazad,a culi su da se poslije ide na stazu i tako kolona krene sa korza kroz grad pa i padobranci sa njom i dodje se do restorana u kojem nema mjesta i sta sa tim ljudima, poslat ih da lutaju Rijekom ? Mozda su neki samo htjeli popit pivo,sok,caj, mozda smo se svi trebali okupit ispred restorana i objasnit ljudima da je broj stolova ogranicen i jednak broju prijavljenih za rucak, ja sam bio padobranac i kad je Stankec rekao da nema mjesta prvi sam se diga sa stola popio pivce i otisa se slikat kod one babe sta nosi demejanu vina. Inace meni je bilo ekstra
I muskarci placu, ali i žene prde