Malo sam se igrao za vikend, nije da mi je bilo dosadno ali ajmo ipak to staviti u tu kategoriju. Ofarbao sam spojler u crveno (fulao nijansu - farbati ću ga opet) i zatamnio štop svjetla (pretamno mi ispalo - farbati ću opet).
Svjetla sam prošao sa 800 vodobrusnim i zato su ispala pretamno (u toj varijanti ostane deblji sloj transparent black spray-a na njima)

Spojler sam farbao u nehigjenskim uvijetim - bolje nemam - ali je ispao čisto solidno (osim poprilične razlike u boji)

End result je ovo:

Nisam oduševljen, čakštoviše, ne sviđa mi se. Ali mi se sviđa smjer u kojem ide - definitivno mi se više sviđa spojler u boji auta, a za štopove ću vidjeti kada ih ponovno probam svijetlije zatamniti da li će mi leći ili će ići u original varijantu.
Osim toga sam stavio LED H1 u duga svjetla i fora mi djeluje, nažalost još nisam probao noćnu vožnju već samo dvorišna proba.

Osim toga, bližimo se brojci 150 000 i sretno se volimo i dalje. Baš nedavno sam ponovno konstatirao koliko volim ovaj auto - zbog detalja, primjerice ovog:

140km/h sa otvorenim prozorom, i nema onog lupanja vjetra, nema pretjerane buke... ništa, samo mjuza na malo jače i uživanje. Neki drugi auti to zbog geometrije kabine, karoserija i otvora prozora jednostavno ne dopuštaju.