Bok ljudi, izuzevši predstavljanje ovo mi je prvi post.
Polovna AR 147 JTDm, 2007. g, 220kkm. Čak ni neki od Vas ne znate što možete očekivati od svojih limenih ljubimaca koje vozite već duže vrijeme a kamoli onda ja da znam što me čeka. Lažem, bila je na pregledu kod jednog našeg priznatog i poznatog mahera i okvirno znam što trebam mijenjati. Ali Alfe ko Alfe, i mi ko mi, uvijek još samo ovo i samo još ono. A para se nema baš za sve pa ćemo prvo osnovne mehaničke potrebe riješavati a estetika će doći kako ''vrijeme'' bude dozvoljavalo. Meni se ne žuri. Prvi dojam, vau. Ono, ljubav na prvu. Iako sam totalno na zemlji i svjestan da je daleko od optimalnog, a kamoli savršenog primjerka, mene je očarala na prvu. I ženu. A to je dobro. Jer svi Vi oženjeni znate da je ženina zadnja. Ali ne i kod mene. Kod mene je moja zadnja: -Da draga!
Šalu na stranu, nadam se da neće biti nekih prevelikih i neočekivanih izdataka ali to će vrijeme pokazati.
Volio bih ju dovesti u stanje da je mehanički pouzdana prije svega a onda i neke estetske zahvate.
I još malo kavala bih dodao. Ali o tom potom. Evo sad par fotki, čisto da Vi koji me vidite na cesti u Zg znate da sam to ja. Ako potrubite ja ću rado odzdraviti i osjećat ću se dobro! Kako se bude radilo na Alfi tako ću ažurirati temu.
Živili mi!
KAZ_2693 by
Zoran Divic, on Flickr
KAZ_2683 by
Zoran Divic, on Flickr
KAZ_2681 by
Zoran Divic, on Flickr
p.s: pošto sam nekako dobio dojam da svi tepate svojim alfama i dajete im nadimke tako sam i ja, ako nije zauzeto, dao svojoj nadimak Crna Guja!