Eto kaže ovako, alfa samo vozi u zadnje vrijeme i ništa se ne buni (možda turbo fućka malo više nego prije ali to je valjda OK

)
Dakle stavio sam joj Hertz ESK165L.5 zvučnike naprijed (nasljednici ESK165L.4 koji imaju manje bassa grr).
Uglavnom dojam je da zvučnici imaju manje bassa i od BOSE-a ali sviraju čišće, definiranije u srednjim i visokim tonovima. Vidjeti ću još kako će zvučna slika izgledati kada im dopremim dovoljno snage (kada ih spojim na pojačalo).
To je izgledalo ovako:

Visokotonac nažalost nije stao u predviđeno mjesto za njega ispod originalne mrežice (zato jer je masu veći od originalnog) ali meni je prihvatljivo i ovako (malo zijeva tu i tamo, ali ništa više od originalnih dijelova). Plastiku sam "oprao" razrjeđivačem jer je do tada izgledala ovako:

Gumirana tragedija starih auta

:
To je bilo jučer... Danas su bile na redu stražnje kočnice. Zamjena diskova i pločica plus lagano čišćenje i farbuckanje kliješta.

Diskove i pločice sam stavio neke, pojma nemam. Pakne su kao neka kopija ili štogod od ATE, a diskovi su dva komada željeza (ja sam ih farbao). Bilo je samo bitno da su jeftini, vidjeti ćemo kako će se pokazati cijela priča.