Radilo se danas opet po alfici. Stigli davnih dana diskovi,ali ja nikako da zamjenim. Točnije,nisam imao potreban alat pa dok nisam nabavio,malo su skupljali prašinu...
Dakle,radi se o ovom....

Nakon jednostavne demontaže kočionog cilindra kojeg drže 2 šerafa (13)......

dolazi skidanje čeljusti,tj.onog nosača....taj je meni napravio problem jer nisam imao torx gedoru za odvidati taj šeraf,a izgleda ovako.....

"Inače,taj torx(ZA ONE KOJI BUDU IŠLI RADITI OVO ŠTO I JA A NEMAJU MEHANIČARSKU RADIONU KOD KUĆE) je oznake - E14...to je veličina"
Nakon demontaže,to izgleda ovako:

Zatim sam očistio glavčinu jer je bilo puno one prašine od hrđe itd...

Na red su došli diskovi,obzirom da su nečim namazani(neznam čime ali...)odmastio sam ih i kasnije prešpricao mat crnim sprejem za visoke temperature,možda malo uspori hrđu da ih napadnu,a i radi samog izgleda...

Kasnije,ista stvar ponovljena i sa čeljustima i zaštitom pored diska...(ne obazirite se što zaštita krivo stoji,razgovarao na mob pa nisam razmišljao šta radim pa krivo stavio :hehe: :

)ali sam to ispravio...

Kad se sve posušilo,slijedilo je sastavljanje obrnutim redom...
Inače,ova crna boja je samo privremeno pa se nisam previše trudio oko tog,ići će u crveno pa ću se tad bolje pozabavit time...

I tako prošao moj slobodan dan... iskoristio ugodno s korisnim i proveo još jedan dan sa 159-kom...