Evo ja sam rekao kolegi da mi sve lijepo objasni sta mi je radio pa ajmo redom.
Navigacija: radio nije imao original Gps pa se to moralo kupiti, imao je samo konektor za gps. On ga je narucio preko neta jer ga nije mogao naci u ducanu. kada je to doslo, stavio je unutra karte (tomtom, mislim da mi je rekao). Radi perfektno.
Muzika: 4 visokotonca koji su ugradeni u vrata gdje su i predvideni. I malo 4kanalno pojacalo za njih. Pojacalo je spojeno direktno na radio. Pošto smo to naknadno ugradivali, morali smo staviti nove zice, stavili smo Hertz zice jer druge nismo mogli naci. Kada je sve to bilo ugradeno, provukli smo instalaciju za iPod koji je bio umjesto pepeljare (dock station ugraden unutra u pepeljaru da se ne vidi. Tu instalaciju sam prodao tako da sada iPod ustekam u prednji USB ulaz. :

Ipod je spojen preko usb-a iz razloga sto ga tako mogu kontrolirati na volanu i na radiju, da je preko Aux-a bi trebao preko njega mjenjati pjesme itd itd..
Kada je sve to bilo ugradeno, radio je spojen na laptop i preko nekog programa za Kenwood sve je lijepo ustimano. Prezadovoljan sam.
Točnu cijenu svega toga stvarno nebih znao.. iPod sam imao, radio je kostalo 4000kn sa adapterom za tipke na volanu, dock za iPod nekih cca 100kn, Gps nisam ja platio kao ni zice tako da stvarno sve skupa nezz koliko je doslo. Ugl koliko je da je, investicija se definitivno isplati.