hmmm...
nisam bas previse razmisljao o tome...
imao sam 147 selespeed s bose-om
iskreno ne mogu reci da je zvuk bio savrsen...
imalo je basa...imalo je visokih ali je bio malo ''isprazan'' zvuk
tako da vjerujem da bi se to dalo bolje posloziti u alfici...
koliko sam skuzio, ona crna skatula na dnu je pojacalo/procesor ?
tako da bi volio nabaviti tu skatulu, pojacalo/procesor + sub ali umjesto prednjih i straznjih ''bose'' zvucnika ugraditi nesto po mom sudu kvalitetnije.
Koliko je komplicirano ugraditi/prilagoditi bose procesor/pojacalo na obican HU nisam razmislajo ali mislim da nebi trebalo biti neki veliki problem...mozda se varam...
ali ako je to prelemiti par zica...dovesti nekakav signal...onda mislim da to nebi trebao biti problem...
ono sto mi je najzanimljivije je ustvari sub...
u cijelom ''bose'' sustavu,u bivsoj alfici, mi je on najvise odgovarao...
nije bio neki ''nabijacki'', vec umjeren i s njim se dalo zivjeti...a najvise od svega mi je odgovarala njegova velicina. Odnosno nisi ni znao da ga imas u portapaku...
zato bi radije uzeo samo taj sub...a sve ostalo zamjenio...
ima jedan mali drajver od T&B,model 1139, koji ide u jako malu kompresiju...ali mi se ne da uvaljivati dodatnu kutiju od MDF...pa sam razmislao i o varijanti da umjesto original drajvera od ''bose'' suba ubacim njega...
vjerojatno bi to jako dobro sviralo

pa eto trazim ili samo kuciste od bose suba...ili set sub + pojacalo/procesor ili cijeli set

koliko sam skuzio...cijeli bose set, nebi trebao biti problem spojiti na original HU od alfe 147?