ma sve 5 al izjava ti je totalno blesava gledajuči s moje strane jer kažeš Dikliću da umjesto motora od 120ks stavio ovaj od 103ks jer je bolji :rolll:
onda te ja pitam o čemu ti to a ti kažeš ima ju frend i odlična je pa ti ja sad kažem da pitaš kolegu 164npr.(jer je izuzetno tehnički potkovan) kolko je tih drekova s 1.4ts motorom proizvedeno pa če ti biti jasnije da na tu brojku normalno da neki još i voze

znači ponavljam ti opet , čisto da znaš , kupio san u 2 mjesecu 145 99god. 1.4ts na putu do RI kod Fužina se ugasila (uz lupanje iz motora koje je bilo u vožnji pa je bilo kratkotrajno) nakon pregleda u garaži 4og klipa nije bilo u cilindru , klipnjača je razbila blok itd.
zoven ja ex vlasnika da mu jeb... mat... jer san ga pitao oče li auto stič do RI da mi je samo to bitno pošto je u planu izmjena motora i on kaže oče jer se auto vozi normalno svaki dan i nema beda
uglavnom jučer Stanko i ja idemo s utakmice Rijeka - Žilina i u 22:30 zvoni mi mob i čovjek me pita iman li 2 klipa od 1.4ts

: jer su mu pukla kod karika (auto je prije toga trošio ulje i drugih simptoma nije bilo)
e da dal je taj frend na kojeg misliš za 1.4ts Silvije

: