0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Koliko imam ja tehnickog iskustva a i po razmjenjenim iskustvima od strane ljudi koji znaju znanje, senzor radilice prati svaki okret radilice, tako da da on utjece i na voznju, kad ne radi kako treba onda gasi i motor u voznji tj. radi cut off goriva sto mene zeza, a kad ne pali na vruce onda samo znas da je 100% crko....http ://en.m.wikipedia.org/wiki/Crankshaft_position_sensorVjerojatno je i ECU... ali ne zelim prognozirati najcrniji moguci ishod.... ostaje mi jos ako nije senzor radilice da je greska u senzoru rashladne tekucine... a ako i onda nece onda je ecu milion posto...
I eto ga svakome veselju dolazi kraj... Christine strikes again... auto opet ostaje bez gasa, obrtaji padnu i ugasi se... i ko po nepisamom pravilu uvijek na uzbrdici ili u zavoju ili u koloni kad ga duze vozim na nizim okretajima i kad naglo dam gas ili hocu da ubrzam...Stvarno nemam vise ideje... probali smo skoro sve... sad opet cu probati s drugom pumpom goriva... Mozda se ona s vrijeme na vrijeme zblesira... no idea... dijagnostika ne veli nis... svasta...
Vezano uz par postova gore, klema je bila jako labava, tj povukao sam lagano i izaso je kabel... Lezista glavnih osiguraca su stopljeni, ali su svi citavi i jace zaglavljeni morao sam srafcigerom ih vaditi...Usput sam promjenio senzor temperature jer je bio sav nagrizen....Imao kleme i sad to idem rjesavati....I ako nije bad jel mi netko moze poslikati taj ofarbani saraf... ja ga nigdje ne vidim...
Cek, ako se pregrijava senzor radilice,al to ima efekta u voznji? Ja sam mislio da je jedini efekt ne paljenje auta,evo meni nakon 10000 km crko ovaj od uk carsa i sad sam uzeo neki hoffer ili nesto sl.,skuplji duplo,al nadam se trajnijiSent from my HTC Desire C using Tapatalk 2
poanta je u tome da nema pravila kontaš a ne ča ja kažem jer da pitaš Antona on je super zadovoljan s mlinac motorom , meni je tako i ovako bio u planu za izmjenu al ne tako brzo Još jedna smješna stvar da ove klipove jučer san prodao liku za 145 koja je tvornički 1.6ts u autu i taj je iz xy razloga zamjenjen s 1.4ts koji se sad raspo na klipovima
Ma sta ti je 160... treba joooos
da lako s onim uricama ulovit 160 :
Cuti bre :To su Qv urice, ultraprecizne...Da si Viper to nabavi auto bi mu isao duplo bolje
a da mu stavis stand alone struju gore
kad si bio vec na treskavcu mogao si je tamo i pustit . vratiš se kući stopom i na miru spavaš.