Pozdrav Seb!
Evo prevrnih forum naglavačke, ali nikako da nađem neki post gdje pišeš o podvozju za 166 2,4 jtd. Čini mi se da sam to pročitao prije nekih 9-10 mjeseci, ali sad to ne mogu nikako naći.
1. Naime, imam 166 2,4 jtd, 2001, 103 kw, sa sada 250+ kkm I pukla mi je prednja lijeva opruga, ok, to nije bed, i mislim kupiti zamjenske jer čujem da original puca i inače. Pa ću promjeniti obe, ali želim promjeniti obe donje prednje vilice i želim srediti gornje. Dali se gornje daju promjeniti seleni, i dali ti to radiš?
2. Zadnja lijeva donja vilica izgleda da ne valja, naime jednom mi je majstor na optici (prije godinu dana) rekao da VELIKI selen izgleda da nije dobar, i da će mi auto u desnoj okuci zanositi... I to se i događa kada u određenom trenu centrifugalna sila koja djeluje na auto pređe određenu granicu, jednostavno autu se zadnji kraj zanese, osjećaj je loš, i nesiguran.
3. prestalo mi je raditi zaključavanje zadnjih lijevih vrata.... koje su opcije tu?
Znači, zanima me cijena prednjih donjih vilica (obe), seleni za gornje vilice, zadnje donje lijeve vilice, i ako je promjena bravice jedina opcija, koliko ona košta, i molim te još rad. E, da, i koliko bi koštao rad za napraviti sve to skupa ako ti djelovi ne budu skpi?