11-06-2026, 01:23:57

Autor Tema: Pitajte Seba  (Posjeta: 2256204 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ErrAseR

• Trade Count: (0)
  • Pripravnik
  • **
  • Spol: Muški
  • 156 1.9SW 03`
    • Zagreb
    • zeljeznice.net
Odg: Pitajte Seba
« Odgovori #720 u: 03-05-2007, 11:05:02 »
seb, bio sam u ponedeljak u tvom servisu na pregledu u vezi nekih sitnica, decki su sve pogledali ali jednu stvar nisu znali i rekli su da moram doc kod tebe na pregled, pa me zanima jer moram opet platit puni pregled ili ...?

o čemu se radi?

o cukanju, štucanju itd...
rekel je jedan stariji gospon sa naočalama da to Seb mora pogledat, a skinuli su nekaj sa filtera zraka i ispuhali ali nije nekaj puno pomoglo, spojili ga na komp ali nema greške, isto tako nekad mi se desi da ocu krenut s mjesta i ak mu nedam dosta gasa oće se ugušit, ali stisnem kuplung na vrijeme i ne ugasi se, međutim nakon toga treba mi i po 3-4 sec prije nego oce primat gas
isto tako bil sam na štelanju svjetala ali sad je situacija još gora, rekli su da su mi svjetla visoko i spustili ih i sad lijevi far jako blizu tuče, a malo dalje je crna rupa, dakle nekih 5-7 metara i dalje nema niš....
kad se parkiram blizu zida na zidu imam snop lijevog i desnog svijetla u obliku crte sa time da je desni far vodoravan a lijevi ukoso kao na primjeru:

(/)......(--)
samo ne toliko koso ali dosta ukoso lupa na zid....
elektromobili idu u čistilište na ugradnju dizel motora....

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #721 u: 03-05-2007, 15:10:31 »
daklem, imao sam nezgodu sa svojom getribicom. i umjesto one koja je bila gore, 145 1.6 boxer, nabavio sam neku drugu. ispostavilo se da je to od 1.3. kakve sad promjene mogu očekivati?

ak ide gore,kraći prenos...

aha, gle. uz dužno poštovanje, ali ne znam koliko je tvoje znanje o recimo telefoniji i kad bi mi ti kao neuk postavio pitanje o nečemu i da ti ja ovako odgovorim siguran sam da ti i dalje ne bi bilo jasno,  :crazy:
očekivao sam malo širji i podrobniji odgovor.
sory...ak paše mjenjač na auto imat češ krače brzine...znači ako si sad išo recimo i 1. brzini na 6000 okr 55 km/h sad češ ići 47 km/h...i tako sve brzine pa i krajnja...znači auto če sa obzirom na br. okr. motora ići sporije ali če bit jači,imat bolji okr. moment i za po zavojima bit puno bolji za sportsku vožnju no po auto putu pri većim brzinama če se jako vrtiti i živcirat te

da, da. sad primjećujem da mi se više trese kad je u leru, nekako mi je i veća potrošnja, glasniji mi je. bio mi bolji sa starom getribom. recimo, kad dopeljam doma svoju staru getribu i kad bi je pravi majstor otvorio i ustanovio pravi kvar, bi li se dijelovi iz ove 1.3 uspjeli iskoristiti za moju original?

Možda samo neki...malo sam slab sa tim boxerima
SEBastijan Bertol 091 62 22 223
BERTOL Seb servis - Specijalizirani servis za Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth vozila

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #722 u: 03-05-2007, 15:20:03 »
seb, bio sam u ponedeljak u tvom servisu na pregledu u vezi nekih sitnica, decki su sve pogledali ali jednu stvar nisu znali i rekli su da moram doc kod tebe na pregled, pa me zanima jer moram opet platit puni pregled ili ...?

o čemu se radi?

o cukanju, štucanju itd...
rekel je jedan stariji gospon sa naočalama da to Seb mora pogledat, a skinuli su nekaj sa filtera zraka i ispuhali ali nije nekaj puno pomoglo, spojili ga na komp ali nema greške, isto tako nekad mi se desi da ocu krenut s mjesta i ak mu nedam dosta gasa oće se ugušit, ali stisnem kuplung na vrijeme i ne ugasi se, međutim nakon toga treba mi i po 3-4 sec prije nego oce primat gas
isto tako bil sam na štelanju svjetala ali sad je situacija još gora, rekli su da su mi svjetla visoko i spustili ih i sad lijevi far jako blizu tuče, a malo dalje je crna rupa, dakle nekih 5-7 metara i dalje nema niš....
kad se parkiram blizu zida na zidu imam snop lijevog i desnog svijetla u obliku crte sa time da je desni far vodoravan a lijevi ukoso kao na primjeru:

(/)......(--)
samo ne toliko koso ali dosta ukoso lupa na zid....

imo si pregled auta i štelanje svijetla...ako svijetla ne valjaju onda ponovno podešavanje ne plačaš...e sad ak sam dobro skužio ti imaš problem sa autom da te nešto zeza sa elektonikom...to treba napravit dijaknostiku i posbeno se plača...kontrola ili pregled auta ne uključuje DIJAGNOSTICIRANJE kvara nego samo da se pogleda dali ima neka greška ili ne...strikno sad je trenutno akcija za 99 kn pregled vozila u 40 točaka koja uključuje i vizulani dijagnostiku,da tako nazovem a ako kvar postoji onda se treba detaljnije istestirat i pronač kvar...to se plača posebno nema veze sa pregledom vozila...200 kn+pdv
BERTOL Seb servis - Specijalizirani servis za Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth vozila

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #723 u: 03-05-2007, 22:19:45 »
Seb, koji su simptomi "nevaljalih" spona balans štange za 156? (jesu li dvije gore ili?)

Znaš li možda ovako napamet okvirno, koja im je cijena?
« Zadnja izmjena: 03-05-2007, 22:20:17 od Bandit »
Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Ice man

• Gost
« Odgovori #724 u: 03-05-2007, 22:55:32 »
joj seb hvata me jeza pitat koliko dođe debi(l)metar za moju 145icu 1.6 ts???  :sad:

idal ima toga uopce zamjenskoga?

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #725 u: 03-05-2007, 23:08:51 »
joj seb hvata me jeza pitat koliko dođe debi(l)metar za moju 145icu 1.6 ts???  :sad:

Imaš i ovdje neke cijene koje ljudi spominju...
DEBIMETAR
Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #726 u: 04-05-2007, 07:31:03 »
Seb, koji su simptomi "nevaljalih" spona balans štange za 156? (jesu li dvije gore ili?)

Znaš li možda ovako napamet okvirno, koja im je cijena?

cvile,lupaju...

gornje vilice...400-500 kn
balamsica......700 kn
spone zadnje..400 kn

cjene su cca

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #727 u: 04-05-2007, 07:33:42 »

3800 i 3050 kn

antun_156

• Gost
« Odgovori #728 u: 04-05-2007, 07:58:09 »
seb isto za ovaj grupni chip tuning, u koju grupu ide 156, 2.0 ts 1997. 114kW (155KS) godište?

Offline Aki

• Član Alfa Kluba 5
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 GTA
    • split
« Odgovori #729 u: 04-05-2007, 08:13:38 »

purić d.o.o.  samobor  bosch-1500 kn
idemo...

Offline ErrAseR

• Pripravnik
  • **
  • 156 1.9SW 03`
    • Zagreb
    • zeljeznice.net
« Odgovori #730 u: 04-05-2007, 11:58:50 »
imo si pregled auta i štelanje svijetla...ako svijetla ne valjaju onda ponovno podešavanje ne plačaš...e sad ak sam dobro skužio ti imaš problem sa autom da te nešto zeza sa elektonikom...to treba napravit dijaknostiku i posbeno se plača...kontrola ili pregled auta ne uključuje DIJAGNOSTICIRANJE kvara nego samo da se pogleda dali ima neka greška ili ne...strikno sad je trenutno akcija za 99 kn pregled vozila u 40 točaka koja uključuje i vizulani dijagnostiku,da tako nazovem a ako kvar postoji onda se treba detaljnije istestirat i pronač kvar...to se plača posebno nema veze sa pregledom vozila...200 kn+pdv

ja neznam jel elektronika, zato sam došao u tvoj servis, to je promrmljo stariji čovjek sa naočalama da je elektronika, ja sam samo reko da cupka na 1800 i oko 2200 giri...
onda je napravio đir on i kasnije jedan najmlađi i rekli da to mora Seb pogledati, malo mi je to glupo i neozbiljno od tvog servisa da ja naručim uslugu koju servis prihvati i onda ju nemogu ostvariti....

Enver

• Gost
« Odgovori #731 u: 04-05-2007, 19:01:37 »
ja imam vrlo dobra iskustva sa STP fuel cleanerom (svaki 5 tankiram), i CASTROL-om na svaki tank(pakiranje 500ml i ima za 10-tak puta)

ja sam imao jako losa iskustva sa STP-om, jako losa, recimo da sam si uspio napravit stetu na diznama.

ima nesto puno bolje od toga, i isprobano na jednom automobilu, moram pogledat kako se zove, uglavnom, u nekoj limenci je, jedini u limenci koja se onako prema gore otvara, ko limenka rajcica - odlicna stvar, javim kad nadjem limenku :)

Enver

• Gost
« Odgovori #732 u: 04-05-2007, 19:20:29 »
jel se moze znat ako je auto bio chipan, i jel to moguce vratit u originalno stanje ?
jel i to se zaracunava kao i chipanje ? mislim, ako je bio reprogramiran, a ne mjenjan chip.

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #733 u: 05-05-2007, 09:25:48 »
seb isto za ovaj grupni chip tuning, u koju grupu ide 156, 2.0 ts 1997. 114kW (155KS) godište?

150 eura benzinci ali oni koji se mogu preko eobd konektora

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #734 u: 05-05-2007, 09:26:28 »

purić d.o.o.  samobor  bosch-1500 kn

takvog nema...imam i ja za 1500 kn ali ovaj model koji njemu treba, nema

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #735 u: 05-05-2007, 09:44:00 »

ja neznam jel elektronika, zato sam došao u tvoj servis, to je promrmljo stariji čovjek sa naočalama da je elektronika, ja sam samo reko da cupka na 1800 i oko 2200 giri...
onda je napravio đir on i kasnije jedan najmlađi i rekli da to mora Seb pogledati, malo mi je to glupo i neozbiljno od tvog servisa da ja naručim uslugu koju servis prihvati i onda ju nemogu ostvariti....

taj lik je moj tata...no nema veze...ja sam jedini u servisu 100% kompetentan da dam dijagnozu....dijagnoza je jedno a pregled vozila drugo...pregled vozila (za kupnju auta,ako hočeš znat u kavom je stanju,kolki te troškovi sljede za neki poprvak,itd) košta 100 kn...to je jedan par cipela...a ako imaš kvar na autu onda treba auto testirat i to košta 200 kn + pdv...pošto mene nije bilo oni ti nisu mogli auto istestirat sa sigurnošču a ti ni nisi tražio testiranje sa obrazloženejm da imaš neki problem...ti si Andre Lenk da ne nabrajam dalje tvoje podatke i tražio si pregled vozila i podešavanje svijetla...mogu ti poslat radni nalog di si se potpiso...nema spomena o kvaru na autu i nečem slično...ako svijetla nisu dobro podešna to se može popravit bez neke naknade a testiranje,kak sam već nekoliko puta reko,je drugi par cipela...žao mi je al nemogu jedan poso koji ima neku svoju veću cijenu sad ti odradit pod manju jer si ti nešto drugo tražio a neznam dal si mislio da češ to i dobit....ništa ti nije naplačeno što nisi dobio osim loše podešenih svijetla (ako je stvarno nešto do njih)...nije ni baš neko opravdanje sa moje strane da sam jedini koji može 100% defektirat kvar ali to je nažalost tako jer do dana današnjeg nisam našo adekvatnu osobu koja me može 100% zamijenit ali rađe ne napravim i ne naplatim nego da nešto zabrljam (ne ja nego moji ljudi) i sve takve stvari radimo isključivo po naruđbi kad sam ja tamo...

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #736 u: 05-05-2007, 09:47:19 »
jel se moze znat ako je auto bio chipan, i jel to moguce vratit u originalno stanje ?
jel i to se zaracunava kao i chipanje ? mislim, ako je bio reprogramiran, a ne mjenjan chip.

ako je alfa sa bosch 1.5.5. elktronikom onda se nemože jer se kod nje ne ćita sw nego samo broj hardwara i softwarea a bazu dobivam od taliana po tom broju...novije genracije i starije di se mijenja chip kod njih se čita sw pa se može vidjet...košta nešto manje od samog chipanja

Enver

• Gost
« Odgovori #737 u: 05-05-2007, 14:30:11 »
s time da je auto 97 pretpostavljam da je onaj prvi slucaj  :wal:

Još tri pitanja;
Udario sam velikom brzinom u rinzol i sad kad ga full smotam u desno i lagano krecem cujem kvrc-kvrc, onak ko da nesto struze i preskace.
Sto sam sad napravio  :rolll: Koji dio mi treba i kolko love, onak otprilike, jer sam vec narucio brdo dijelova, pa nisam pri lovi do place  :sad:

Ako mi moze pogledat netko tko ima 156, prvu liniju, kako su one gumice na papucicama za kocnicu i gas pricvrscene, jer mi to fali, bile gore neke iz kauflanda pa sam skinuo i vidim da mi gola plastika. Zanima me ako se to moze kupit ili moram opet neke aftermarket gluposti stavljat na auto.

Seb, imam mrcinu od ispusnog lonca na autu, jel on moze lose utjecat na motor, mislim da je auto puno slabiji na niskim okretajima, il da se malo gusi. Znaci lonac je neki full otvoren, glasniji sam od svih dvokotaca na cesti i plasim djecu kud god prodjem, znaci jako otvoren. Jel' moguce da gusi motor ?

p.s. - trebas otvorit servis u ČK, daleko si nama.

Boxer

• Gost
« Odgovori #738 u: 05-05-2007, 14:33:48 »
Enver hoćemo slikeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Enver

• Gost
« Odgovori #739 u: 05-05-2007, 14:41:18 »
Nemogu jos, nisam nabavio proklete naljepnice, a i sad moram felgu sredit  :wal:, em padala kisa pa ga nemogu oprat sad jer se natrag sprema, nisam jos sredio rucicu mjenjaca, a i vidio si ga  :)))
p.s. - vidjeh ti ženu u petak za volanom alfe, ja blicnem jos prije nego sam se priblizio jer sam mislio da si ti, al ona nista  :hap:

Boxer

• Gost
« Odgovori #740 u: 05-05-2007, 14:49:56 »
Nemogu jos, nisam nabavio proklete naljepnice, a i sad moram felgu sredit  :wal:, em padala kisa pa ga nemogu oprat sad jer se natrag sprema, nisam jos sredio rucicu mjenjaca, a i vidio si ga  :)))
p.s. - vidjeh ti ženu u petak za volanom alfe, ja blicnem jos prije nego sam se priblizio jer sam mislio da si ti, al ona nista  :hap:

Niej te poznala zato valjda.

Odsad je budeš viđao za volanom jedine 145 boxer QV u klubu :da: :da:

Odi u kafić na čašicu razgovora :ok:

Offline ErrAseR

• Pripravnik
  • **
  • 156 1.9SW 03`
    • Zagreb
    • zeljeznice.net
« Odgovori #741 u: 05-05-2007, 14:51:13 »
taj lik je moj tata...no nema veze...ja sam jedini u servisu 100% kompetentan da dam dijagnozu....dijagnoza je jedno a pregled vozila drugo...pregled vozila (za kupnju auta,ako hočeš znat u kavom je stanju,kolki te troškovi sljede za neki poprvak,itd) košta 100 kn...to je jedan par cipela..be.a ako imaš kvar na autu onda treba auto testirat i to košta 200 kn + pdv...pošto mene nije bilo oni ti nisu mogli auto istestirat sa sigurnošču a ti ni nisi tražio testiranje sa obrazloženejm da imaš neki problem...ti si Andre Lenk da ne nabrajam dalje tvoje podatke i tražio si pregled vozila i podešavanje svijetla...mogu ti poslat radni nalog di si se potpiso...nema spomena o kvaru na autu i nečem slično...ako svijetla nisu dobro podešna to se može popravit bez neke naknade a testiranje,kak sam već nekoliko puta reko,je drugi par cipela...žao mi je al nemogu jedan poso koji ima neku svoju veću cijenu sad ti odradit pod manju jer si ti nešto drugo tražio a neznam dal si mislio da češ to i dobit....ništa ti nije naplačeno što nisi dobio osim loše podešenih svijetla (ako je stvarno nešto do njih)...nije ni baš neko opravdanje sa moje strane da sam jedini koji može 100% defektirat kvar ali to je nažalost tako jer do dana današnjeg nisam našo adekvatnu osobu koja me može 100% zamijenit ali rađe ne napravim i ne naplatim nego da nešto zabrljam (ne ja nego moji ljudi) i sve takve stvari radimo isključivo po naruđbi kad sam ja tamo...

ma kuzim ja tebe, samo ti ne kuzis mene, ako ja nisam nikaj tražio kako to da ti znaš da me nekaj zeza sa elektronikom???? a razgovarao sam samo sa tvojim starim i deckom na prijemu ?
nemrem ja rec da je auto pokvaren ako ide, zato si ti tu, isto tako nije bed platit 300, 400 kn pregled ako je to to, a ne sistem mjenjamo ovo, pa nije to, pa sada mjenjamo ovo, pa nije ni to...
da sad ne duljim bezveze, doci cu jedan dan da ti to vidiš pa kolko dojde dojde, nisu novci u pitanu već nekaj drugo kaj bum ti rekel kad se vidimo (ima auto garanciju pa me hebu na tom mjestu da je sve u redu)
za svjetla sam napravio slike pa bum ti poslao preko poruka da vidiš i da ti pojasnim problem iako mislim da nedoumice može riješiti samo druga 156 po noći za usporedbu...
nisam niti htio napasti tebe niti tvoj servis, ali preporuke za tebe na ovom forumu su toliko jake, a ostao sam razočaran jer moram dvaput doći... no međutim to ne ljulja moje povjerenje u tebe jer imam i ja prijatelje sa alfama koji te posječuju  :ok:

Offline joso

• Na probi
  • *
    • ZD
« Odgovori #742 u: 05-05-2007, 14:53:27 »
problemi sa 156 1.9 JTD
-loše pali kako ujutro prvi put tako i kasnije(puno vergla)
-ulja troši nenormalno(najvjerovatnije turbina??)s tim da su injektori komplet uređeni kod Pinjušiča u Zg(2800kn)
-dimi tako da nije mogla ni eko-test proći nego preko veze
-i naravno lupanje u prednjem kraju(balans štanga)
auto je 2000 god. kupljen u HR uredno servisiran s prijeđenih originalnih 130000km...tvoje mišljenje ili još bolje da se čujemo telefonski drugi tjedan(ostaviš mi broj mob.)da znam makar nešto otprilike pa ti ju čim prije dovezem

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #743 u: 05-05-2007, 16:58:41 »
taj lik je moj tata...no nema veze...ja sam jedini u servisu 100% kompetentan da dam dijagnozu....dijagnoza je jedno a pregled vozila drugo...pregled vozila (za kupnju auta,ako hočeš znat u kavom je stanju,kolki te troškovi sljede za neki poprvak,itd) košta 100 kn...to je jedan par cipela..be.a ako imaš kvar na autu onda treba auto testirat i to košta 200 kn + pdv...pošto mene nije bilo oni ti nisu mogli auto istestirat sa sigurnošču a ti ni nisi tražio testiranje sa obrazloženejm da imaš neki problem...ti si Andre Lenk da ne nabrajam dalje tvoje podatke i tražio si pregled vozila i podešavanje svijetla...mogu ti poslat radni nalog di si se potpiso...nema spomena o kvaru na autu i nečem slično...ako svijetla nisu dobro podešna to se može popravit bez neke naknade a testiranje,kak sam već nekoliko puta reko,je drugi par cipela...žao mi je al nemogu jedan poso koji ima neku svoju veću cijenu sad ti odradit pod manju jer si ti nešto drugo tražio a neznam dal si mislio da češ to i dobit....ništa ti nije naplačeno što nisi dobio osim loše podešenih svijetla (ako je stvarno nešto do njih)...nije ni baš neko opravdanje sa moje strane da sam jedini koji može 100% defektirat kvar ali to je nažalost tako jer do dana današnjeg nisam našo adekvatnu osobu koja me može 100% zamijenit ali rađe ne napravim i ne naplatim nego da nešto zabrljam (ne ja nego moji ljudi) i sve takve stvari radimo isključivo po naruđbi kad sam ja tamo...

ma kuzim ja tebe, samo ti ne kuzis mene, ako ja nisam nikaj tražio kako to da ti znaš da me nekaj zeza sa elektronikom???? a razgovarao sam samo sa tvojim starim i deckom na prijemu ?
nemrem ja rec da je auto pokvaren ako ide, zato si ti tu, isto tako nije bed platit 300, 400 kn pregled ako je to to, a ne sistem mjenjamo ovo, pa nije to, pa sada mjenjamo ovo, pa nije ni to...
da sad ne duljim bezveze, doci cu jedan dan da ti to vidiš pa kolko dojde dojde, nisu novci u pitanu već nekaj drugo kaj bum ti rekel kad se vidimo (ima auto garanciju pa me hebu na tom mjestu da je sve u redu)
za svjetla sam napravio slike pa bum ti poslao preko poruka da vidiš i da ti pojasnim problem iako mislim da nedoumice može riješiti samo druga 156 po noći za usporedbu...
nisam niti htio napasti tebe niti tvoj servis, ali preporuke za tebe na ovom forumu su toliko jake, a ostao sam razočaran jer moram dvaput doći... no međutim to ne ljulja moje povjerenje u tebe jer imam i ja prijatelje sa alfama koji te posječuju  :ok:

huh...ajmo ovak...kad si došo u radionu dali si tražio pregled auta tipa:stanje kočnica,ovijesa,motora,...ili si reko:imam problem sa cukanjem ili variranjem ler gasa ili bilo što je vezano na rad motora???
dečki se nemogu sijetit jer je bila još jedna alfa koju sam u srijedu riješio a na nalogu piše: pregled vozila!!!!ja nisam bio tam pa mi je glupo tebe okrivljivat...možda je nalog otvoren na krivi način pa ja cijelo vrijeme pričam beze veze jer se držim onog kaj piše na njemu...

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #744 u: 05-05-2007, 17:02:06 »
problemi sa 156 1.9 JTD
-ulja troši nenormalno(najvjerovatnije turbina??)s tim da su injektori komplet uređeni kod Pinjušiča u Zg(2800kn)
auto je 2000 god. kupljen u HR uredno servisiran s prijeđenih originalnih 130000km...tvoje mišljenje ili još bolje da se čujemo telefonski drugi tjedan(ostaviš mi broj mob.)da znam makar nešto otprilike pa ti ju čim prije dovezem

kak ti paše...možeš me kontaktirat na 01 62 22 228 od 8 do 16h i zdogovorimo termin...da nađem zašto auto ne pali je cjena cca 200-300 kn + pdv...balansica je oko 700 kn,mislim + izmjena...dali je turbo ili to čemo vidjet

Offline joso

• Na probi
  • *
    • ZD
« Odgovori #745 u: 05-05-2007, 17:37:19 »
problemi sa 156 1.9 JTD

kak ti paše...možeš me kontaktirat na 01 62 22 228 od 8 do 16h i zdogovorimo termin...da nađem zašto auto ne pali je cjena cca 200-300 kn + pdv...balansica je oko 700 kn,mislim + izmjena...dali je turbo ili to čemo vidjet
nazvat cu te u ponedjeljak pa se dogovorimo kad da ju dovezem....trazim Seba na tel.ili??

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #746 u: 06-05-2007, 11:48:21 »
problemi sa 156 1.9 JTD

nazvat cu te u ponedjeljak pa se dogovorimo kad da ju dovezem....trazim Seba na tel.ili??

SEBastijan Bertol :ok:

Marac_21

• Gost
« Odgovori #747 u: 07-05-2007, 12:15:38 »
Koliko bi me koštalo mijenjanje semeringa na radilici???
Alfa 147 1.9 JTD
Hvala.
A sad neznam točno koji je to semering, ali ulje mi šprica prema gore...

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #748 u: 07-05-2007, 13:55:02 »
Koliko bi me koštalo mijenjanje semeringa na radilici???
Alfa 147 1.9 JTD
Hvala.
A sad neznam točno koji je to semering, ali ulje mi šprica prema gore...

Ha moraš znat koji je...dal moram skidat mijenjač,zupčasti remen ili samo remenicu zupčastog remena....

Enver

• Gost
« Odgovori #749 u: 07-05-2007, 19:47:54 »
Može detaljan info o mom auticu ?
ZAR93200000013566

Na bmw-ima se moze obratit u njihov servis, ili pak centar i po VIN-u ti daju sve informacije o autu, koja oprema, boja, serijska oprema, itd... Jel ima nesto takvo i za alfe ? Ako da, bio bih zahvalan.