Seb, VDC problemcic........
Upalim danas auto normalno, sve radi nis ne svijetli. Cca 5km po lokalnoj cesti, obilaznica, Lucko.........Sve stima. I onda stanem na semaforu, krenem normalno, opet stajanje i pri slijedecem kretanju pocinje blinkati VDC lampica i auto jedva da se pomakne s mjesta. Opet stajanje i onda opet VDC poludi, ali nekako krenem i maknem se sa ceste. Ugasim ga, ponovo upalim i sve normalno. Imam auto vec 2 godine i jednom mi se to dogodilo odmah na pocetku dok sam samo stajao na semaforu (cak nisam niti kretao ali je pocela blinkati) i isto je gasenje rijesilo problem.
Obzirom da kad VDC izbaci gresku vise ne radi niti ASR (manje bitno) ali niti ABS sto je problem jer onda vise ne mogu niti kociti a to nije zgodno
zanima me moze li se dogoditi da to zasteka a da ne zasvijetli lampica prije jer bi bilo jako nezgodno da ostanem bez kocnica na obilaznici

.
I drugo, kako uopce radi taj sustav, ne mislim tehnicki nego da li ja mogu znati kad on radi ili svako paljenje lampice oznacava iskljucivo gresku. Jer mi se dogodilo jos 2 puta da mi je to zasvijetlilo par puta ali tad sam mogao normalno zakociti i krenuti bez da sam ga ugasio. Jer ovo danas me stiltalo skroz, uspijem se nekako pokrenuti, idem mozda 40 pritiscem kocnicu, na tabli light show a ja i dalje idem kao po ledu.
Znam da je to boljka, ali mogu zivjeti s time da ga ugasim i upalim jednom godisnje zbog toga ali brine me ono boldano

: