Pozdrav majstoru Sebu.
Dakle, javlja mi se poruka Motor control sy bla bla... na niskim okretajima motora (prvi put na nizbrdici bez imalo gasa se spustam, okretaji nesto manji od 2k i ono pocne pistati ). U zadnjih 10 dana to mi se dogodilo 3 puta i svaki put je auto bio na niskim okretajima kada se to desilo, jos sto je zanimljivo kada se greska javi izbacuje ju po nekoliko puta(5-6 puta u pola minute) i samo odjednom prestane, a auto svo to vrijeme radi normalno. To bi bio prvi problem, a drugi problem je novi stari problem,primjer: vozim se u 4.-oj brzini na 1.5k okretaja stisnem gas do poda i drzim, auto ubrzava do 3.5k okr. i tu dolazi do greske i auto ulazi u safe mod. Znaci najvjerovatnije se radi o overboostu turbine, isti slucaj sam imao prije dvije godine (i 30tkm) i tada sam to rijesio ciscenjem turbine u bertolu u Sisku (ne znam jesu jos sta radili osim toga). Jos 10ak dana nemogu mehanicaru ali bih volio znati da li je prvi problem povezan s drugim (turbina), da li je 30 tkm premali interval za ciscenje turbine, jer mi sve smrdi na "posjetu pinjusicu" (u srbiju mi se nejde jer radim u HV-)?
p.s. 2,4 jtd 110kw