0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
što nebi mogo?
sigurno se ne pušta sprej na drenaži
Seb na alfi mi povremeno izbaci gresku MOTOR SYSTEM FAILURE GO TO DEALER.to se desi jedino pri ubrzanju kad ga stisnem u vecoj brzini i na tren zapisti i pojavi se ta greska i odmah se ugasi.svaki put me propisno usere kad stisnem gas.inace radi se o 156 JTD 115.rijetko se desava,ali me strah da ne pocne cesce i uz neke posljedice.jel bi moglo biti nesto ozbiljno ili se centralina malo blesira?
bok seb da te pitam evo video kako mki radi auto poludid cu vise nisam 100% siguran dal je motoric minimuma ili nesto drugo stalno se gasi i uzasno radi dize sam do 2000 o/min svijecice nove kablovi dobri pa me zanima tvoje misljenje hvala unaprijed View My Video View My Video
a košta ko suho zlato ili :
Pozdrav.....radi se o alfi 156 1.8 1998.Zadnja desna kocnica mi tokom voznje konstantno cvili(osim kad uđem u zavoj),diskovi i plocice su dobri,nekoliko puta sam ih skinuo ,ocistio lezista od plocica,podmazao al bez uspjeha.
imam dvije alfe 33 jedna je 1.7ie 8v a druga 1,7 16v.pokvario se motor na 16v i odlucio sam da prebacim motor iz 8v u nju zajedno sa elektronikom.motor je u tom autu predhodno odlicno radio i sad radi u ovoj samo imam problem sto imam blokadu na 5000rpm.a u staroj alfi je blokada bila na vecem broju rpm-anapomena obrtomjer tacno pokazuje.unaprijed hvala
E i meni je cudno al tak pise uz kupljni sprej sam dobio dugcko crijevo koje se uvlaci u crijevo odvoda kondezata bas tako pise poslacu ti na PP link da vidis o kome se spreju radi pa mi reci kaj je po tebi najbolje da uradim
sigurno se dešava neki problem oko sustava ubrizgavnja...moja predpostvaka je da je u pitanju prevelik tlak turba
zar93000004068176 146 2.0 96god,sad me zove žena i veli opet se upalila ona lampica od motora, kolko košta lamda za g.punta
ok,sta mogu poduzet u vezi sa time?servis,sta bi trebalo uopce radit oko toga?primjetio sam jos da se turbina dosta cuje,sad vecinom koliko sam primjetio je turbina dosta glasna na jtd motorima,mozda sam u krivu jer svi imaju vec dosta km..jel to znak da je turbina pri kraju?kolko bi dosla reparacija sad prije nego se razleti cca?
seb jel se daju reparirat podizači od centralnog na 166-ici zezaju me dva već dugo a sad su zablokirali'?
treba prvo vidjet da ne vuče neki višak zraka ...nakon toga probat vidjet da u pitanju nije zmazanoća ili neki loš spoj....onda mot. min.,lambda,ecu,...uglavnom bez spajanja na tester može se samo nagađat
spajan je auto kod mog mehanicara na tester i ne pokazuje nikakvu gresku on mi kaze da mogu bit injektori a i njih sam cistio nedavno probat cu novi motoric min uzet pa cemo vidjet
dobro prekontrolirat da ne vuče negdje višak zraka ili da ima zmazanoče oko usisnog leptira
ključ 753 knsonda 879 kn
ja nemam takav sprejmoj se pušta u ventilaciju poslje filtera peludiovo mi se čini da sam jednom imao prezentaciju ali je bio dosta skup i ne praktičan
jer može sonda pod garanciju se ugurat
Citat: Seb - Danas u 01:15:52 ključ 753 knsonda 879 knsad sam upalio auto i lampica svjetli i malo se trese dok se ne zagrije, cijena od 879kn je sa PDV-om ili bezi hočeš li mi naplatiti opet dijagnostiku(testiranje) od 200kn+PDV.jesi imao problema do sad sa tim serijama GP, jer nevjerovatno da sonda ode na 45tkm i nakon 3mjeseca kaj istekne garancijaVidimo se najvjerovatnije u petak
Pozdrav Seb. U Alfu 156 2.0ts+lpg dali je bolje stavit Selenui 20K ili Selenia racing 10W60. Misljena sam da je racing bolje sto je gornja tacka 60 pa ce duze trajati i manje ce je piti posto 20k je gornja 40 i kad se ugrije ispari (izgori) . Hvala
Seb jedno pitanje:Zajena podizača je usputni posao dok se mijenja remenje i varijator??? : : TS 16v naravno je u pitanju