Vozdra Seb!
Po najnovijem, Alfa mi ne pali...
Dakle, ovako:
Prvo mi se desilo da auto uopće ni ne zavergla, znači ništa, ni anlaser nije proizveo baš nikakav zvuk. Auto sam upalio na guranje i onda je 5-6 puta normalno palio. Nakon toga sljedeći dan opet nije htio upalit. Opet sam ga upalio na guranje i odfurao k mehaničarima, no kod njih je 2 dana sve radilo bez problema, tako da ni na dijagnostici nisu niš mogli vidjet. Preuzeo sam auto i sve je bilo OK 5-6 dana, i sad je opet počelo sranje za vikend, al malo drugačije nego prvi put.
Sad mi se je desilo da prvo neće uopće verglat, pa sam ga ostavio par minuta, pa je verglao al nije htio upalit. Onda sam probao na guranje, pa nije htio ni na guranje primit. Onda sam stao sa strane uz cestu, probao opet zaverglat i normalno je upalio i vozio auto. Dofurao sam se doma, fino oprao auto, spremio ga u garažu, i nakon dva-tri sata opet ista situacija, neće upalit, ni verglat neće, ništa, ko da je mrtav.
Akumulator nije kriv jer je novi, a i kad je verglao, verglao je ko blesav. Nije kriv ni anlaser jer sam ga prekontrolirao, ima stalan + sa akumulatora, i dobije + na onu tanju žičicu kad krenem verglat, al jednostavno se ne pokrene (time sam isključio i bravu, jer sam i na nju sumnjao).
Jel imaš kakvu ideju kaj bi moglo bit?