0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pred dva dana sam imao i ja malo plesanje. Nemam pojma koji k...c ovi posipavaju ali je cesta masna ko sam vrag. Kod malo naglijeg usporavanja proklizava i pali se abs...uglavnom,treba se dobro paziti. Neki kažu da je to do te neke emulzije koju koriste za niske temperature ali ovo radi još goru stvar na cesti....
gle samo nek ovi daju lovu i idem po drugi auto neda mi se natezati oko ovoga
kako je prošlo danas sa procjeniteljem?
Rok za isplatu je 60dana.Kaj bi najebao,pola tih procijenitelja nema pojma o autima.Ak on ne vidi da je totalka dok ne provjeri svaka mu cast.
Nek izvuces 7+€,zalis se da navuku 8.Poslje ovo u dijelove i blizu si svojoj cifri.Odjavi auto i uzmi ostatak love o osn.osiguranja.
kum je pred par godina imao ajme reći identičnu stvar, isto sve polupano napred plus air bagovi vani... novi megane, oko 100 tis kn vrijednost...dobio je 45000 od osiguranja... dao bog al nisam siguran u ove cifre od 7-8 tis eura
Nemozes sa osiguranjem na zelenu granu pusis kako okrenes ja sam sa 156 com najeba bila je 2.4 sp full oprema unistili su me barem 1000 e manje su mi isplatili od neke cifre koju sam ocekivao isplate na racun pa se zali a tome nema kraja i onda svatis uzmi sta se nudi i super .....danku je plus sta je auto sa full opremom i na tome ce imat korist samo je zajebancija beskrajna al jbg
To sranje ne kupujem 2.0 ili 1.9 samo Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Danko zajebancija. Nema veze,svejedno ti srecu zelim s osiguranjem.Poslano sa mog ALE-L21 koristeći Tapatalk
Ovisi i o tome koje je osiguranje.Nekad je croatia bila naj a sad su koma.
al mislim da su i dalje vrh... frend se već pol godine nemre naplatit od jadranskog
Ja sam za 156-icu prije 2 godine dobio 5000 eura , ostatak vrijednosti je bio 2000. Pa ako je 156-ica po njima vrijedila 7.... Dobit ćeš 7, popraviti ćeš je za 5 i to je to... Ja ne vidim ništa strašno. Pokitat, poslajfat i namazat....
Jbg danko... Steta auta ali bitno da si ti bez oziljka... Steta love upucane u nju... Dobro si je skucao...Sad krecu muke s osiguranjem...
ne slažem je nema šanse
zasto ne :
Jbt, stari ja stalno čekam da kažeš da je zajebancija. Gledam te slike i nevjerujem.... Bumo ti pomogli sa rješavanjem dijelova
Žao mi je što ti se desilo. Ali mi je drago da su one felge koje si mi trebao dovesti iz NS, baš dan ranije prodane. Zamisli da si imao te felge na zadnjem sicu : . Sad mi je lakše .