jebala te kupovina ideš mi na živce već ... naući se vozit to ovako pa onda kemijaj ... tvoj trenutni driving skill 75ice je 0 ... čitaj nula BTJ ... odvezao dva sata grobnika popeo se cestom u gorski kotar i trebaju ti gewinde sad .... daj neseri ... vozi ti to još godinu dana pa onda vidi di si i jel to auto za to ....

Ma ja isto tebe ne razumijem, pa nisam 75icu kupio prije dva mjeseca, oko toga sam već par godina, šta bi trebao još misliti o tome dao je auto za mene?
Svaki dan sam u tom autu, 156icu sam jedva vozio ovu zimu i to samo zbog zimskih guma.
Napravio sam s njom Rijeka-Split-Rijeka po magistrali u jednom danu, nisam išao do sljemena i nazad pa na pivu na pumpu.
Svaki drugi dan sam po 30 litara benzina na pumpu, Neznam stvarno tko se to više od mene vozi
Što se tiče grobnika, ovo mi je treći put sa 75icom gore. Prvi put je bilo sa već pokrivljenom sivom koja se nije isto ponašala u lijevim i desnim zavojima jer su watsove spoje bile pokrivljene. Prvi put sa crvenom mi je pala vida sa mjenjača pa je navijao mjenjač o karoseriju pa me bilo strah forsirati a uz to filter na pumpi se napunio smeća pa nije isla. I sada ovaj put. Sva tri puta imaju zajedničko da od trojke do izlaska iz riječkog imam osjećaj da mi prođe jedna cigareta.
Sad je bilo i mokro pa je to bilo jos više potencirano. Želim to riješiti. Nije do stila, nije do muda, nego je do setupa i amen.
...nije da kurim vatru, ali isus Jakove, kaj ti je rekao, eee.... 

Ma bolje je ovako nego da šuti ko pička i ne podjeli iskustvo

Nego, još se čekaju vremena tvoj GTD-a
A ovaj grdi, kupi m3 koji je bio smotan oko stupa tri puta, istovremeno dva puta na krovu, i odmah mu kifla narasla...pih
I još misli da ce mu auspuh lasta složiti za 1500kn kao za Babarogu
Ma šta ga ložite bezveze. Pa vozio je 2.08 po kisi sa gumama napumpanim na 3 bara valjda. Ja tvrdim da stavi semi slick i poigra se tlakom malo ide 10 sekundi dole. A na tebi je Jakove da me sad opravdaš. 
Sad me tjerao u neplanirani trošak nabavke guma