I ti oces rec da takva kakva je ne ide ispod 2min? Nemoj jebat, ili nesto ne stima ili nesto krivo radis, sljedeci td je u 4tom, jesi u RI?
Iako ja mislim napraviti u tjednu gir tokom 3ceg mjeseca kada poslozim bremze na Hudurovic vozilu
. Pa mos samnom
Neznam stari. Sa 156icom stock san vozio 2:03 prvi put da sam na grobniku bio. Nije da nemogu doci blizu.
Sad sam bio brzi od V8 m3 kojeg je vozio lik koji navodno par dana ranije kupio auto. Nisu bili baš neki uvijeti. Po kiši sa suvozacem smo izmjerili 2:08, ali nismo baš nešto mjerili osim toga.
Na autu eventualno ne valja šta su torzije i prednja balansiranje od 1.6, motor nema snage iz nekog razloga od kad sam ga preselio. U sivoj mi je 4ta kupala blokadu ma ulazu u bokseve a sad sam mjenjao kad bi ih prošao ali ni blizu blokade jer do nje više ne dolazi. Nema ona puno više od 150 ks.
Cini mi se ovako isto da je malo i problem šta su gume navucene. Čak mi se cini da nije cijela guma iskorištena, kao da sam se na rubovima vozio. Recimo na izlažu iz zg zavoja sam morao čekati malo da me u onom završetku ne baci po boku u četvrtoj.
Ona jebena trojka pa do riječkog me najviše jebe. Od dvojke pa do sikane nisam mogao onog glupog twinga otrest. Pred kraj sam i tu ulovio mota ali bilo je vec ponovno jako mokro onda.