Ukupno Glasova: 33
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Danas viđena Alfa kako klizi po Delti. Super izgleda i super bruji.
...3.0 V6 JTD...
Malo žuljanja : :(Image removed from quote.)
Leče na farovima su bile tako crne ili su ofarbane :
to je far zamagljen :
Bas bomba izgleda auto
JAP...na motoricu od fara mi pusta,jedan zub je puknut pa ne brtvi dobro....
Malo silikona sve rjesava,to napravi ili ce far apšisati iznutra nekon nekog vremena
a to s tablicom iz vjetrobranskog stakla kod vas još prolazi?
Di ces uzet motoric od fara? ja nigdje to ne mogu nac,treba mi za 147 : : :
Na otpadu kod frenda,ako si mislio novi bas novi to neznam di ima za uzet....
ma trazio sam i po otpadu,nece mi nitko prodat motorice,oce cijele farove
ako se sjetis,upitaj
bio sa serfom na kavi u altu jutros oko podna pa smo te culi. gdje drzis auto da ga vidim napokon? sinoc sam se isao prosetati, vidio ti astru i 147-icu od mihe ali tvoje nema
A bila je u garazi na strmici radilo se ovo do danas popodne...onda moras veceras u setnju kroz ulicu pa ce je vidit hahhahha...Pa reci kad god mozemo i na ,samo je sutra idem do Boyskom odpeljat u Potpićan i u utorak idem nazad po nju...
a idem na instrukcije za ovaj zadnji ispit na faksu pa sam nervozan ko pas, nisam drustven :hehe:. mozemo u petak u pit stopu
Bez nervoze samo RELAX zivimo 200m udaljenosti i idemo u pit stop na cugu salim se ne nemogu petkom navecer i subotom navecer jer radim noc pa odem odspavati prije posla...ali mozemo u ned ako si free,ionako odem sa Serfom pa mozemo svi skupa :
:hehe: :hehe:ma popizdit cu, ostao mi taj pismeni iz elektrotehnike, ne kuzim to nista, jos me tamo neki vanjski suradnik izvrijedao da su to zadaci za srednju skolu. mogao mi je jednostavno reci da sam glup da skrati pricu. u nedelju se vidimo onda
Evo malo da se javim i kazem sta se ovih dana radilo na autu...kupio sam bregastu od GTA,grane bez katalizatora od 3.0 i srednji protočni lonac od supersprinta...Naime bregastu sam odmah prodao jer su me u Rijeci trazili 1600kn za ruke dobio sam i neke jeftinije ponude iz Zagreba ali kad ukljucim put do gore i nazad opet dodem na isto + sta bi onda kod Gubića cijena mapiranja isla sa 2200 na cijenu od 3300kn do 4200kn i auto bi morao ostaviti kod njega cca 2 dana uglavnom previse komplikacije i novaca oko bregaste tako da nis od nje...grane sam montirao i bilo je hebenog sexa sve to pripasati prvo skinuti motor sa svih nosaca i pomaknuti ga kako bi se zadnja grana mogla izvaditi vani i staviti druga pa onda preradivanje cijevi da se namontira na postojeci auspuh,pripasati sonde na sve to,skidanje srednjih katalizatora i montiranje protocnog lonca od supersprinta....e sad jedino sta preostaje je otici ovih dana kod Gubića da postela elektroniku(optimatizira) od 2.5 na postojeci 3.0 motor i onda ce sve to biti
Šteta, bilo bi mi drago da su zabrundale u tvom motoru ali štaš, zlatari su to, najpriznatiji kirurzi nemaju toliku satnicu