Evo da predstavim svoje novo vozilo iako sam je kupio prije mjesec i pol dana prije nego sam prodao svoju 166 3.0 v6 Zender.Naime radi se o alfi 156 azzurro nuvola 2002god(u orginalu bila 2.5 V6) s ubačenim motorom 3.0 V6 + plin BRC stavljen kod Boyskog,amjenjač i eletronika je ostala od 2.5 V6.Odlučio sam se na projekt isto kao i kolega s foruma Klaudio da od nje napravim WTCC.Auto sam dao već prošli tjedan kod Marinera tako da su radovi već počeli,fegle sam kupio od Klaudija Mak DTM koje je imao do nedavno na autu...
U planu na autu imam staviti šesteroklipna klješta sa diskovima 360,staviti gewinde V maxx,strongfelx na prednji i zadnji trap,mapirati auto samo još moram odlučiti dal da to napravim u Zagrebu kod Gubića ili u Sloveniji,na motoru malo detaljnih stvarcica tipa inox cijev za usis itd,u kabinu ubaciti dvije SPARCO EVO školjke itd itd...
Uglavnom to bi bio u kratko opis projekta koji radim naravno ima još puno detaljčića koje ču raditi pa da sad ne pišem tu kako budu radovi išli tako ču stavljati slike