...nego, zašto nisi raskopao auto za lakiranje?...bar osnovno - svijetla, retrovizore, lajsne... :
Znam,skrenuli smo s teme,sorry,nije sve raskopano bilo tad kad se je radilo oko lima (vrata,krov,gornji dio haube i to,nazalost nisam bio danas kad je raskopana skroz jer u slunju je bila samo na pripremi a lakiranje je sutra u karlovcu-posto je nesto sa komorom ovdje bilo(neznam sto-ne grije il sta) nadam se da cu u petak stavit slike s novom bojom.... danas radim popodne pa do 3 ujutro(posto je dan zena) iliti kak bi ja to nazvao pederbal ( 180 zena,a jedino moja malenkost i sviraci muski)..... Uglavnom-ne brini Mareo-nije ostalo nista na njoj,sva je u komadicima (SKINUTO:branici,svjetla,retrovizori,gume oko stakala,rucke od brava na vratima,poklopac rezervara,znakovi,bocni zmigavci,plastike blatobrana,mrezica s branika,maglenke,unutarnje obloge vrata....) Obloge necu ni vracat vjerovatno jer bi u subotu trebao u zg po kozna sjedala i obloge(mada su prednja sjedala ostecena,ali imam u bihacu covjeka koji ce oba sjedala presvuci novom kozom za 200KM iliti 800kn) -sam se nadam da nece biti viska serafa kad se sve navedeno bude vracalo :hehe: .... I da,ak mislis na lajsne na branicima-nemogu se skinut sa zadnjeg-zamjenski je...