0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
glupo mi je sada bacat novac na to kada se to nemora raditi.. izdrzat ce do nagodinu..haha
...btw. smislio sam način kako "shebat" prekidače štelanja retrovizora i maglenki (pošto je nemoguće to spojiti da radi)...onaj dio stare konzole gdje su smješteni prekidači (DaSilva), je potpuno istog oblika kao i gumeni dio redizajna gdje se guraju kovanice...uz malo truda, da se pripasati, da sjedne u tu rupu kao original...redizajn prekidače ispod ručice mjenjača treba izvaditi i plastičarenjem zakrpati rupe koje ostaju, polakirati u željenu boju i voila...
...bez kemije, nema nauke...
boja kao nova lijepa je ali riješi te pragove i možda druge felge i
Sorry,nisam zagledao u forum ovih dana baš,alfa je na tapeti bila,mjenjao sjedala u njoj,crna kožna ubacio,polirali smo ju,dorađivao malo unutrašnjost i tak.... Bit će da si meni ako su KA rege bile jer u ovom kraju samo je moja crvena....imaju još dvije srebrne ali te će na forumu završit kad promjene vlasnike... : Sad kad sam već napomenuo da se je radilo po njoj,morat cu i neke slike za koji dan ubacit kad ju dobro upicanim...trebao sam to i danas ali je kiša planove pokvarila pa ce sutra na tehnički ići malo zmazana izvana...nije to neš strašno ali nije baš za neki "fotosešn"