Evo malo slicica alfice. Opet je bilo radno oko nje.
Sva sjedala su se vadila van,kupio sam od kolege (robi_t ) ovdje sa foruma sjedala (bež koža),malo treba poraditi na vozacevom i suvozacevom sicu ali nije strasno,vec je nadeno rijesenje i uskoro se krece u rijesavanje
navedenog probljema...
sjedala izvadena,stara su usisana umotana u plasticnu foliju i spremljena,dalje se je nastavilo sa detaljnijim ciscenjem podnog tapecirunga iliti tepiha(kako god to jos nazivali).... ali uglavnom prao sam i nema drugog opisa nego
......
Nakon duzeg i mukotrpnog rifljanja po tepihu- trbalo se pozabavit sa ugradnjom sjedala,oni koji su to vec radili znaju sav postupak.... ali da ne duljim,na kraju to izgleda ovako.....po meni
prednja sjedala:
Zadnja sjedala:
Jos treba zamjeniti na oplatama vrata onaj tapecirung sa kozom ali nisam stigao jucer pa cu to sutra rijesiti....
Malo slicica same alfice,lose su kvalitete jer sve mobom slikam ali cim uspije maznut digic iz ruku staraca-poslikat cu njime.....
Eto,malo sam osvjezio temu slicicama i svojim uratkom,sljedece na redu su kocione celjusti u crvenu boju opiturat...nakon tog stizu felgice na red,malo je problem s gumama-nemogu do njih sam,ali vec cu naci nekog da mi pomogne otic po njih,ak stignu felgice prije guma,stavit cu slicice kako joj stoje bez guma(naravno na dizalici)
Zelja mi je doci do GTA sjedala,ali ima za to vremena,do tad ce vec neka izletit u ponudi .....Nadam se pozitivnim komentarima,ali i oni su stvar ukusa a o ukusima se NE RASPRAVLJA (sto ljudi-sto cudi__tak i ukusa) :hehe: Do sljedecih slicica POZDRAV ALFISTI iliti