Boxer stvarno si me iznenadio
Vozio sam 159 2.4 sa full otvorenim ispuhom, imao sam 156 2.4 20V isto sa otvorenim ispuhom i bez kata, da, ima zvuk... ali ljepše mi se čuje Punto 1.2 16V kad ga zavrtim
Krivom čovjeku repliciraš, nisam ja potegnuo pitanje zvuka uopće nego sam reagirao na to da je tbi bolja opcija od 2.4 dizela jer nije, pogotovo ne za 5-6000€ više koliko traže više za njih.
Sjedneš u 159tbi, uzmeš 2-3 osobe sa sobom, odeš na put od 2000km vidiš kako auto čini.
10 dana kasnije to ponoviš s istim autom ali s 154kw 2.4 motorom i vidiš da je razlika u 3 litre na 100km, da opteterećen auto ide bolje i puno ležernije se vozi od 147kw turbo benzinca koji ide dobro ali nema litražu, ima turbo rupu i treba ga se vrtiti u okretaje da bi brže vozio i to je to. Bio si, vidio si, probao si, stekao iskustvo a ne pričat neka sranja o nekakvim jad motorima zapremine poluozbiljnije pive. Ako nakon toga sjedneš u konkurenciju 159ki koja je nudila 6 ili 8 cilindraše onda tek vidiš da si sa svojim znanjem i iskustvom s tim istim jad motorima bio nigdje, vidio i doživio ništa.
Točno to se meni desilo i prekrižio sam kupovinu 159ke zauvijek, pogotovo kad sam probao onaj grob od 3.2 v6 u tom autu, to pak je epsko smeće. Ja sam čovjek od iskustva i ako se tučemo idemo se tući jednakim palicama a ne nekakvim bezveznim usporedbama.