Prvi dojam...
Alfa radi mirnije, bez preseravanja, ide bolje s boljim odazivom na gas, posebno osjetna razlika u 3. 4. i 5. brzini, imam osjećaj da bi poletila iznad 100km/h. Motor iako poznat po elastičnosti sada je to u pravom smislu te riječi, kao da joj je svejedno što se diže sa 50km/h u 5-toj.
Prerano da bi navodio podatke o potrošnji, no da i ostanem na ovom prvom dojmu ja bih bio zadovoljan.
Inače ugrađeno kod ekipe HHO iz Osijeka. Upoznat sam da sustav ima više pogodnosti za motor i naravno štedi što se stavlja ispred svega. Iako je meni jednako bitan podatak kako se motor, dizne itd. čiste, kako mikropukotine na stjenkama cilindra, klipa itd. budu kroz neko vrijeme obložene filmom (poput kromiranja)...bla bla. men dovoljno.
Također ako mi alfica ne bude osim snage pokazivala i znatnije smanjenu potrošnju može se ugraditi varalica za lambdu (vjerojatno da se smanji udjel goriva u smjesi), no to budem tek vidio. Bitno je priječi određeni broj kilometara da se motor pročisti, uštima pa da podatke o potrošnji počnem uzimati pod mjerodavno.
Kako sam rekao, ovdje ću se izjašnjavati iskreno i iza svega ću stajati.
Lp. i pišemo se.