Malo su je popljucali u EVO Coty ,ali kad je opet malo pogledas ,sve joj brzo oprostis 

Inace slike sa predstavljaja u UAE..lipo uvaćena
http://www.crankandpiston.com/on-the-road/2013-dubai-motor-show-alfa-romeo-4c/
Citam EVO vec par godina, svaki broj od korica do korica i kad vidim kakve su sve kontradiktorne stvari pisali o porscheu 911, shvatim da mi bas nisu relevantni vise i da im je misljenje dosta recimo to sponzorirano od strane porschea.
Sto se tice 4c onaj chris harris je navodno brutalno iskren lik i navodno relevantan(cak je neko vrijeme i pisao za EVO al su se brzo nekak razisli, neznam razlog) on ju je dosta nahvalio, a po ovom iz EVA auto je totalni promasaj, pa tko tu koga onda?
Na svakom testu je svaki novi 911 super i rijesio je neke mane proslog modela(koji nije imao nikakvih mana u njihovom testu i bio je naravno savrsen kao i svaki novi 911) tu i tamo je samo sitni problem taj motor na zadnjoj osovini, al je to najbolji auto za vozit na svijetu.
Onda testiraju caymana i zakljuce da je auto puno vozniji od 911 i da je ustvari to auto sa najboljim balansom i nema nikakvih problema jel motor nije na zadnjoj osovini kao kod 911(koji je uvijek na svakom testu auta godine najbolji auto za voznju).
Pa dode novi model i taj je jos savrseniji rijesio apsolutno sve probleme prijasnjeg modela(koji nisu u testu spominjani jel je auto savrsen) itek taj model je gust za vozit.
Pa porsche slavi neki rodendan okupe ih sve na jednom mjestu i shvate da su bas svi savrseni i da je taj motor na zadnjoj osovini ustvari prednost i razlog zasto je taj auto tako dobar za vozit(sto je naravno testom novog caymana opet opovrgnuto jel je taj auto pronasao nove nivoe balansa kod voznje i najbolji auto je sto porache ima u ponudi kad je u pitanju osjecaj voznje jel nema taj teret motora na zadnjoj osovini, jel je centralno smjesten), a ustvari zakljuce da je onaj od pred 3 generacije najbolji od svih bez obzira sto je svaka nova generacija rijesavala bas te njegove probleme....
Ono wtf ko tu koga i zasto?
Meni osobno auto nije bas neki vrh, izgleda ko buba kojoj je u tvornici opao motor sa dizalice na zadnji kraj i tako je ostao, al sam ga respektirao zbog toga sto ga svi hvale da je super za vozit, dok nisam citao godinama kontradiktorne rijeci, sad samo neznam koliko je ustvari taj auto dobar, a koliko ga placeno hvale.
Na coty-u je novi gt3 pogodili ste savrsen, ako je prijasnji imao ikakve probleme, ovaj je to rijesio, jedino(nebi vjerovali) ima par mana, elektricni servo je zamjenio hidraulicni, oni bi htjeli da nije jel nije bas osjecajan i precizan ko hidraulicni, al ustvari je savrsen i pase tom autu i bas je servo odlican, pdk mjenjac je uzeo car gt3-ke jel nema vise one povezanosti sa autom i cestom, ma ustvari i on je savrsen jel auto nebi bio dobar sa rucnim ko sto je sa pdk i uz te 2 sitne manice kao sto su volan i mjenjac je auto ustvari najbolji od svih na testu jel ga izvlaci kaj ima super motor koji u srednjem djelu okretaja nije bas dobar ko stari mezger motor, al je ustvari super.
Znaci prvi put napisu da bi novi model bio bolji da ima volan, mjenjac i motor sa starog, al ustvari je po svemu bolji zbog aktivnih nosaca motora koji sad napokon rijesavaju osjecaj motora na zadnjoj osovini(koji ustvari po njima nije problem nego je bas to car 911-ice) i auto prianja izvrsno i bas je pogoden pa je eto opet to njihov car of the year.
Znam da sam sad tu napisao cijeli roman, al morao sam to izbacit iz sebe jel ocito im nije jasno da nisu svi njihovi stalni citatelji takvi obozavatelji 911-ice pa se tope na svaki test di ju hvale i zaboravljaju prije napisano i zbog toga meni vise nisu mjerodavni uopce, ali cu ih i dalje nastavit citati jel mi se svida kad se pise prica o autu i voznji, a ne puko nabrajanje specifikacija ala auto klub.
Taj dio imaju i oni (vozismo) gdje je npr. Seat Leon super auto super se vozi, nije da im je to bitno jel su evo fahreri al zna puno trosit u nekim rezimima voznje, niti im je bitno sto ima velik prtljaznik, al koliko unutra stane fotica.
Ocjena auta 3 od 5 zvijezdica jel puno trosi(al to im nije bitno) i presiguran je na cesti.
Seat Leon sam uzeo bez veze za primjer, nije da je to pisalo u testu, al je za neki auto, nemogu se sjetit koji.