za radilicu se ne sijecam dobro cini mi se nisam siguran negdje od 22 - 27,a svijecice bi trebale bit 16 naravno kljuc za svijecice,od 8 dosta da skines sa svakog cilindra po jednu,a nevidim za sto bi radilica trebala stradati zbog vodenog udara,nit si ostao bez ulja,nit si ganjo auto da je mogao koji leteci odjebat,da je radilica potrosena od kilometraze to moze bit,a da je sad otisla u kurac u to cisto sumljam. evo sta bi ja promjenio na motoru,u slucaju da je savijena koja klipnjaca:garnitura brtvi(glave,kartera,semerinzi,itd...),( prekontrolirat cilindre ako nisu puno istroseni) karike, prekontrolirat radilicu ako nije potrosena leteci,aksijalni i glavni,klipnjaca jedna ili vise nove ce bit pun kurac skupe(nabavit najbolje iz drugog polovnog motora),glava brusenje i sredzivanje siceva ventila,obavezno prekontrolirat vodilice ventile da ti nebi poslije trosio ulje, ventile brusit, pumpa ulja, distribuciju remen,spaneri,itd.. ,prekontrolirat kvacilo kakvo je vec dok se vadi motor i to bi otprilike bilo to. isplativija varijanta ne zajebavati se s majstorima i dijelovima uzmes od isusa motor ak se pogodite za cijenu ako radis sam 2-3 dana i promjenis motor i vozi bez razrade bez ista.