Evo kako sam danas išao na Ljubljanicu nać se s kupcem za mobitel, konačno sam svratio do C-Mod-a da rješim usis koji odgađam radi ljenosti već mjesecima...

Evo u krupnom planu, vidi se motorni prostor kak izgleda...

I malo povećano usis kako je složen... :grin:

Materijal - U cjev polirani aluminij fi 70 mm rezana popola da se produlji, koljeno 45°, dvije spojnice koje su odrezane od 90° koljena (nije bilo odgovarajućih crvenih spojnica niti cjevi u tom promjeru pa smo morali kemijat ja i dečko koji je tam bio) i par šelni naravno, ja sam imao dosta svojih al ne dovoljno za ovo... :azn:
Gljiva je moja stara, nedavno sam je oprao sa setom tak da je ko nova...

Zvuk je dosta ljepši sad nego kad je bio odma na mafu nema onaj falset metalni prizvuk kad se digne okretaje nego samo brundanje, u vožnji i ne osjetim neku razliku tak da je valjda ok...
Skinut je iberlauf od ulja i spušten reko filterića dole, lik veli da to obično ok radi tak kak je sad na alfama koje je radio, oni imaju nekog šestaka kod sebe tak da će valjda bit ok, u svakom slučaju - ak bude previše mastilo onda ću s neta naručit nešto specijalno iz amerike i to će onda bit rješenje parmanens za iberlauf ulja...

Stavili smo i komad crijeva na posudu servo ulja tj na njen iberlauf i sproveli iza da ne slini po flašici, čisto kao bonus...