Da ne budem malo naporan evo jos nekoliko mojih amaterskih zapazanja za one koji se upuste u reparaciju M32.
Kad se sastavlja snop na kojoj je 3.4. brzina i rikverc, obavezno obratiti paznju na vanjski prsten sinhorona rikverca jer je jedini asimetrican(konusni zubi pema sinhronu a ravna strana prstena napolje prema distanceru)Ako ga okrenete naopako moguce je saltati rikverc probno dok je mjenjac napolju na stolu ali na autu to nece raditi. Svi konusni kljucevi koji zakljucavaju vanjske prstenove imaju razlicite kataloske brojeve po brzinama i moguce je da su razliciti i ne treba ih mijesati. Podloske za podesavanje kosuljica konusnih lezajeva bearing case-a su najvazniji dio reparacije, ako ih ne podesite pravilno moguce je da snopovi imaju luft u konusnim lezajevima, na primjer debljina originalnih koje sam ja skinuo sa originalnog kucista je bila 1,2 mm 1,00 mm i 0,90 mm sva tri razlicita( na net-u se prodaju 0,85 i 0,9 mm

, pazljivo pratite koja je gdje bila podloska a moguce je i kad sastavite snopove da to vise nece odgovarati, takodje i novo kuciste trazi nove dimenzije podloski. I na kraju u deklu koje je do vozacevog tocka je jos jedan adjustment shim ili podesiva podloska debljine 1,4 mm koja treba da stegne dva konusna lezaja diff. e sad u nazivu ima adjustment pa ne bi bilo lose i nju pregledati da li odgovara ili treba deblja-tanja dimenzija.Eto nadam se da nisam previse naporan i opsiran