0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Danas sam od jednog poznanika gledao i provozao alfu 159 sw 2.0jtdm 170ks 2011g. Koja ima samo 48000km.auto je doslovno nov jer se samo koristi za duža putovanja par puta godišnje.od opreme ima kožu, ksenon,par.senzore i sve ostalo kao i 18col felge. Auto je max očuvan i garažiran... Nije jos vrijeme prodaje od strane vlasnika ali me zanima po vama koliko bi taj auto danas vrijedio jer bi se mozda mogli dogovoriti?hvala lpSent from my MX4 Pro using Tapatalk
da, vidim da ih uopće i nema. Auto je odličan, ali mislim da će i cijena biti paprena, ispod 14-15 sigurno ne
Pozdrav,razmišljam o kupnji Alfe Romeo 159 SW i trebam vaše iskustvo i savjete. Koji motor je najpouzdaniji, vaša iskustva sa motorima 1.9 i 2.4 JTDM, uglavnom me zanjima vaš opći dojam i iskustva sa tim modelom.HvalaLp
Prvi put da vidim da 159 ima od iza za podesavat grijanje i hladenje
Ima signo na onoj sw sto prodaje u djelove. Neznam dal bi to bilo plug and play?
Mislim da ne ali probaj Poslano sa mog SM-T810 koristeći Tapatalk
Možeš ga stavit samo onako vizualno da figura. Ali funkcije se mislim ne mogu dobit jer nije 3zonska klima...
Pa da nam sramotiš brend kad nekoga voziš iza?"Krkane zašto ne mogu sebi iza upalit klimu i promjenit temperaturu?""Maaaa... to nema funkciju stavio sam samo eto da izgleda lijepo""Hh, eto ti talijani i Alfa. Takvo ti je cijelo auto... lijepo izgleda i ništa drugo. Jesam ti lijepo rekao da kupiš Passata."
http://www.autoscout24.ch/de/d/alfa-romeo-159-kombi-2011-occasion?allmakes=1&fuel=15&index=4&make=2&model=20&st=2&vehid=4547740&vehtyp=10&yearfrom=2011&returnurl=%2fde%2fautos%2f-alfa-romeo--159%3fallmakes%3d1%26fuel%3d15%26make%3d2%26model%3d20%26st%3d2%26vehtyp%3d10%26yearfrom%3d2011%26r%3d5Sto mislite, dali ovo vrijedi ove novce......moj sef ga je koristio kao sluzbeno vozilo dodjeljeno od firme, poslije 5 godina stigla mu nova Alfa sa kardanom ,,,,,,,znam da je servisirana ali nije izmjenjen zupcasti.......nisam nesto sa njime na TI, ali kaze das je nova sasvim drugaciji, prijatniji auto, Ovo je ono Bas prava TI, dok je bila kod njega, cistacice koje kod nas ciste buseve brinule su se da nebude ovakav prljav