0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tad ni tvoja 147 nebi imala motor iz fiat Stila. :tongue:
Moral je termin koji se koristi kao ekvivalent zdrave logike reflektirane savjescu...Nije dakle moralno...
Meni je isto draža karavanska verzija. Guzlatija je i elegantnije podnese ubacivanje široke felge.
Nazalost nismo svi rodjeni s darom za estetiku... Hendikep moze biti i neukus...
James prijatelju...Culi smo se telefonom i smatram te inteligentnim covjekom koji zna sto zeli.Ali imas problem s izrazavanjem. Upravo ti postavljas stvari iskljucivo kako ih ti vidis, pocevsi od diesel debate pa sad do karoserijske verzije. Nitko ne namece svoje misljenje. Alfisti vole alfu u svim oblicima i svakoj vrsti motorizacije. Ti postavljas stvari kao iskljucive.Read yourself
Na to veze s moralom...a u mojem očima je karavan /sw, kako god ga nazivali - ružan. I ne samo u mojima...ali o ukusima se ne raspravlja, kažu
Za pocetak, jel znas uopce sta trazis i do koliko €?
Ima li tko iskustva sa kupovinom rabljenih kod Autocommerca, da li je moguće riješiti nešto po narudžbi?
Ja sam ih pitao dal postoji mogućnost da mi povuku rabljenu 159tku iz Ljubljane iz njihovog autocentra i dobio sam nadrkani ne kao odgovor unatoč mom inzistiranju da se provjeri...Niš od toga...Živim za dan kada će netko sposobniji dobiti zastupstvo za HR... ova agonija je nemoguća...
Ima jedna stvar koja mi je fetiš kod JTS-a u odnosu na TBi...pokazatelj temperature ulja u motoru koji ima umjesto pokazatelja pritiska zraka u turbini?Koliko su ti instrumenti zapravo važni?
Vozio sam jednu 159 1.9 JTS i kazaljka pokazatelja temperature ulja u motoru stalno je na početnom položaju tijekom čitave vožnje. Jel to normalno tako? Lik kaže da tako treba biti jer u protivnom bi značilo da nešto nije u redu kad se ulje zagrijava... Jel to točno?
S obzirom da u temi Alfe u oglasima, nitko ne trza, da probamo ovdje...ima li koja dobra riječka duša da bacioko na ovo vozilo:http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-2.2-jts-oglas-12854931
Moze malo pojasnjenje. Gledam malo ovaj auto. Pise da je 2008, ali je ocito da je prva linija zbog zadnjih sjedala. Nije mi jasno jos nesta.Straznji naslon za ruke je puno tanji nego u ostalim autima, da li je to zato sto je u kozi?http://www.autoscout24.hr/Details.aspx?id=264903780&cd=635574589050000000&asrc=st|fsI po vama, ocekivani uvozni troskovi do rege su?